loading...

понеделник, 8 май 2017 г.

Туба Бююкюстюн - бясна на Къванч Татлъту


Появиха се слухове, че на снимачната площадка на сериала "Дързост и красота" са се появили проблеми.

Поради факта, че Къванч закъснява често за снимки - последният път цели 3 часа, актрисата, която му партнира - Туба Бююкюстюн, е напуснала бясна и е отказала повече да го чака. 

"Когато Къванч се появи, моля, уведомете ме!", са били нейните думи при оттеглянето. 

Заговори се дори за преждевременен финал за "Дързост и красота", въпреки че бе обявен втори сезон. Дали обаче ще изкара цял първи - въпрос на време е да разберем! 

5 коментара:

 1. Анонимен9 май 2017 г., 15:47

  От самото начало на сериала писах няколко пъти, че Къванч Татлату не е актьор, а само красива визия , а ето сега се вижда ,че славата и парите показват истинското му лице! В този сериал са събрани известни лица ,но сериала е с много нисък рейтинг и не е нищо особено. Къванч Татлату никога не е бил добър актьор и никога няма да бъде, той е красив , рекламно-комерсиален търговски продукт!

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен9 май 2017 г., 23:58

  Престанете да пишете глупости, още вчера опровергаха тази глупава клюка на жълтите папараци, които се чудят как да си продадат парцалите. А,това, че не бил талантлив е най-големия виц хахаха За това Ръсел Кроу и Джеймс Камерън забелязаха именно него и то не заради красотата му. А сериала не е с никак нисък рейтинг, колкото и да ви е мъчно ...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Анонимен10 май 2017 г., 0:12

   Да бе, защото му е много нисък рейтинга и не е нищо кой знае какво,го закупи половината свят. Стига с тези глупости. Само човек, който не е гледал и един сериал с Къванч може да напише, че не е добър актьор. Признаха го най- големите турски звезди, но вие повече разбирате.

   Изтриване
 3. Анонимен8 юли 2017 г., 21:32

  Да, Къванч е много добър актьор, но след като се ожени, толкова красивите любовни сцени нещо ми липсват. Според мен причината е по-възрастната му жена. Много го ревнувала, а той като влюбено заблудено дете й се връзвал. Феновете му са възмутени от липсата на интимност в последните епизоди на коментирания сериал.

  ОтговорИзтриване
 4. Много бих се радвал ако направите 2 сезон

  ОтговорИзтриване

loading...