loading...

понеделник, 8 май 2017 г.

Туба Бююкюстюн - бясна на Къванч Татлъту


Появиха се слухове, че на снимачната площадка на сериала "Дързост и красота" са се появили проблеми.

Поради факта, че Къванч закъснява често за снимки - последният път цели 3 часа, актрисата, която му партнира - Туба Бююкюстюн, е напуснала бясна и е отказала повече да го чака. 

"Когато Къванч се появи, моля, уведомете ме!", са били нейните думи при оттеглянето. 

Заговори се дори за преждевременен финал за "Дързост и красота", въпреки че бе обявен втори сезон. Дали обаче ще изкара цял първи - въпрос на време е да разберем! 

5 коментара:

 1. От самото начало на сериала писах няколко пъти, че Къванч Татлату не е актьор, а само красива визия , а ето сега се вижда ,че славата и парите показват истинското му лице! В този сериал са събрани известни лица ,но сериала е с много нисък рейтинг и не е нищо особено. Къванч Татлату никога не е бил добър актьор и никога няма да бъде, той е красив , рекламно-комерсиален търговски продукт!

  ОтговорИзтриване
 2. Престанете да пишете глупости, още вчера опровергаха тази глупава клюка на жълтите папараци, които се чудят как да си продадат парцалите. А,това, че не бил талантлив е най-големия виц хахаха За това Ръсел Кроу и Джеймс Камерън забелязаха именно него и то не заради красотата му. А сериала не е с никак нисък рейтинг, колкото и да ви е мъчно ...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да бе, защото му е много нисък рейтинга и не е нищо кой знае какво,го закупи половината свят. Стига с тези глупости. Само човек, който не е гледал и един сериал с Къванч може да напише, че не е добър актьор. Признаха го най- големите турски звезди, но вие повече разбирате.

   Изтриване
 3. Да, Къванч е много добър актьор, но след като се ожени, толкова красивите любовни сцени нещо ми липсват. Според мен причината е по-възрастната му жена. Много го ревнувала, а той като влюбено заблудено дете й се връзвал. Феновете му са възмутени от липсата на интимност в последните епизоди на коментирания сериал.

  ОтговорИзтриване
 4. Много бих се радвал ако направите 2 сезон

  ОтговорИзтриване

loading...