loading...

понеделник, 22 май 2017 г.

Талия със специална охрана


Талия вече няма за какво да се притеснява. Ако някога се е страхувала от нещо, вече няма причина, тъй като разчита на най-добрия телохранител.


Малкият й син Матю, който е на 5г., се сдоби със син колан по карате и певицата искаше да го отпразнува по възможно най-добрия начин и да го сподели с феновете си в Инстаграм.

"Днес някой получи синия си колан! Усилие и посвещение!", написа мексиканката към нежната снимка, на която се вижда Матю да позира като професионалист.


Ролята й на майка е добре позната. Любовта към децата й Сабрина и Матю е над всичко и го показва при всеки удобен случай.


Талия също е бизнесдама и създателка на колекцията Талия Соди и успява да намери време за всичко. Преди няколко дни присъства на събитието "50-те най-красиви", на което получи признание за това, че е артистът, който най-много пъти е попадал в престижния списък. На това събитие всички искаха да се снимат с нея, определяйки я за кралицата на теленовелите.Като съпруга също й върви толкова добре. Искрата на любовта с Томи Мотола гори с пълна сила. Наскоро го показа букетът с цветя и чанта с нейното име, изписано със златни букви подарени й от съпруга й. "Благодаря на прекрасния ми съпруг за тези толкова красиви цветя и тази специална чанта".

1 коментар:

  1. Здравейте....Актрисата Ела Велден да не би да е гадже с актьора от ''Лъжовно сърце'', който игра Сантяго?

    ОтговорИзтриване

loading...