loading...

петък, 19 май 2017 г.

Трейлъри на новите теленовели


Обичайно през месец май големите компании ни представят продукциите си за следващия сезон.

В Ню Йорк Телемундо и Унивисион/Телевиса показаха на какво ще разчитат през 2017-2018. Продукциите на Телемундо Ви ги представихме , докато Унивисион ще заложи на теленовелите на Телевиса "Моят мъж има семейство" (Mi marido tiene familia) и "Готин баща" (Un Papá A Toda Madre). Телевиса и Ацтека също пуснаха трейлъри на някои от предстоящите си сериали. Вижте ги:

"Дива земя" (En tierra salvaje) Телевиса
Кристиан де ла Фуенте, Диего Оливера, Орасио Панчери, Клаудия Алварес, Даниела Ромо, Сесар Евора и др. са в главните роли. Премиерата е на 31 юли и ще има около 80 епизода.

"Заради любовта към една и съща жена ще забравят кръвта, която ги свързва"...
"Моят мъж има семейство" (Mi marido tiene familia) Телевиса
Даниел Аренас, Сурия Вега, Джесика Кох, Яир и др. Тази история осмива традиционния поглед към модерните двойки. Главните герои са щастливи и планират бъдещето си, когато изведнъж попадат в трудна и комична ситуация - свекъра и свекървата, които си мислят, че са в чужбина, се оказват собственици на къщата, която искат да наемат. Много смях и приключения ги очакват, докато открият отново щастието. 
"Готин баща" (Un Papá A Toda Madre) Телевиса
Романтична комедия със Себастиан Рули, който влиза в образа на ерген. Животът му се променя, когато се появява момиченце на 9 години и казва, че е негова дъщеря. Това осуетява мечтата му да се ожени за богато момиче, за да спаси бизнеса си. След неочаквани обрати Маурисио (Рули) разбира, че не той, а приятелят му е бащата на малката.

Публикация, споделена от Omar Fernandez (@omarfernandez31) на"Кралицата на Юга 2" (La Reina del Sur 2) Телемундо
Дългоочакваното продължение на този супер сериал с Кейт дел Кастийо идва през 2018 по-вълнуващ от всякога... Тереса Мендоса живее така, сякаш няма утре...
"Господарят на небесата 5" (El señor de los cielos 5)
Новият сезон на супер сагата за Аурелио Касияс. Към сериала се присъединя Мариана Сеоане като протагонистка, което поставя в риск оставянето на Моника Роблес (Фернанда Кастийо) в историята.

"Започва ловът""Нищо лично" (Nada Personal) Ацтека
Маргарита Муньос, Хуан Солер, Валентино Ланус и др. играят в римейка на теленовелата със същото име."Невъзпитаните" (Las Malcriadas) Ацтека
Сара Малдонадо и Ребека Джоунс играят в тази продукция. С тази роля Сара дебютира за Ацтека.
Кой Ви се струва най-интересен?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...