loading...

петък, 26 май 2017 г.

Халил Ергюн от "Листопад" е бил в затвора, купи си къща в България


Халил Ергюн, актьорът, изиграл ролята на Али Ръза във филма „Листопад” си купува къща в Девин. Това съобщава турският сайт „Магазинколик”, цитиран от „Пик“. Звездата дава половин милион за имение, което за момента е на етап проект.

„Имам имение и на Турската ривиера, но в България смятам да се възползвам от минералните извори, защото съм закъсал с бъбреците”, споделя той.

По думите на кмета на Девин, идването на турската звезда  ще се отрази благоприятно на туризма в града.

Според колегите му, Ергюн, макар и богат, бил много стиснат. Трудно намирал и общ език с другите актьори, нямал приятелски кръг. Освен проблемите със здравето, Ергюн имал проблеми и с полицията, която му отнела книжката, заради шофиране в нетрезво състояние.  Нарушението е второ за актьора. В интервю за медиите звездата споделя, че е започнал да пие постепенно, но не бил алкохолик.

Във вечерните си обиколки по заведенията често е засичан в компанията на актрисата, изиграла ролята на Ферхунде в „Листопад”.  Двамата често са засичани заедно от папараците, но отричат да са нещо повече от „добри приятели”.

Халил Ергюн е стар познайник на полицията. Преди десет години излиза от затвора, където изтърпява политическо наказание от 2,5 години след две неуспешни участия в местни избори.

politikata.net

1 коментар:

  1. абе вие нормални ли сте как може да има нещо между тях като вижте какъв старец е той а дениз може да му е като дъщеря дори и внучка може да му е

    ОтговорИзтриване

loading...