loading...

понеделник, 22 май 2017 г.

Керемджем: "Разстроих се като разбрах, че Йешим Джерен Бозоолу (Нуран) напуска "Моят живот"


"Моят живот" без Йешим Джерен Бозоолу...

След 50 епизода игра в сериала "Моят живот" напусна незабравимата Йешим Джерен Бозоолу, изпълняваща ролята на Нуран. 

Заради тази роля актрисата само за два месеца и половина е качила 25 кг. 

Носят се слухове, че екипът на поредицата са възмутени от думите на актрисата, че без нея сериалът просто ще умре. Казвайки това, Джерен просто напусна "Моят живот". 

Разбира се тази новина разстрои много хора - и артистите, и феновете на тази знаменита артистка.

След напускането на Йешим, в 51 серия вече има нови сценаристи, а към екипа на продукцията вече се е присъединила актрисата Ойа Башар, която изиграва ролята на сестрата на Нуран - Султан. 

Актьорът и певец Керемджем, който наскоро имаше концерт в Анкара, отговори на въпрос на журналистите, дали е разстроен от напускането на Йешим Джерен Бозоолу. 

Керемджем: "Разбира се, че се разстроих. Тя е много голяма актриса и моя приятелка. Не трябва да се недооценява приноса й в този сериал, той е просто неоценим. Но ... и такива неща се случват."

Много хора си мислят, че след напускането на Йешим, сериалът бързо ще започне да губи рейтинг. Актьорът е уверен, че това няма да се случи, защото сценарият, сюжетът и режисьорът са най-важното нещо за един сериал, но актьорската игра също е много важна, а актьорите, които се снимат в него, са изключителни. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...