loading...

неделя, 7 май 2017 г.

Какво се промени за Лейля Танлар (Джансу) след "Твоят мой живот"


За Лейля Танлар ролята на Джансу не е връх, а просто прелюдие към това, което тепърва я очаква.

На няма и 19 години чаровницата зад образа на Джансу от „Твоят мой живот“ е любимка на цяла Турция и не само. Ролята в мега успешния сериал се оказва сбъдната мечта на едно скромно, но много амбициозно момиче, което от малко мечтае да е актриса. След първия си досег до театралната сцена, съдбата й предлага златния шанс да покаже таланта си на всички.

Лейля споделя, че ролята й на Джансу и е паснала от раз, защото двете имат много общи черти. Положителният й образ пък създаде истинска истерия по нея. Красавицата споделя, че все повече хора я спират по улицата, наричат я „сладурче“ и я прегръщат. Сега Танлар е станала по-внимателна, защото знае, че славата има и своята негативна страна.

По време на снимачния процес актрисата се е сближила най-много с Екран Петеккая. Причината е, че двамата демонстрират какво е наистина силна връзка между баща и дъщеря. Техните сцени са най-въздействащи и със силен емоционален заряд. Освен това, Лейля е успяла да се сближи и с екранните Дилара и Гюлсерен.

Тях определя като своите идоли, от които може да научи много и го прави. Но нейните амбиции не се разпростират само до роли в сериали. Сега студентката се е насочила към големия екран. Лейля се е заканила, че ще блесне в киното, което в Турция набира все по-голяма скорост. Улисана в тези свои мечти, на тийнейджърката не й остава особено време за личен живот.

Красавицата споделя, че отношението към нея не се е променило както у дома, така и в училището.

Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...