loading...

събота, 20 май 2017 г.

Силвия Наваро и Адриана Лувие оглавяват нова теленовела


Две от най-успешните актриси в последните години заедно в новата продукция на Жизел Гонсалес (Кандидатката, Не вярвам в мъжете).


Адриана Лувие протагонизира преди две години "Не вярвам в мъжете" и спечели приза за Най-добра актриса в главна роля. Силвия Наваро само до преди няколко месеца снимаше "Кандидатката", която бе обявена за Най-добрата теленовела за годината. Любопитното е, че и двете истории са на продуцентката Жизел Гонсалес, която сега събира двете си главни актриси от предишните проекти в един общ - "Никой друг на света" (Nadie Más En El Mundo). 

В момента текат кастинги за избор на останалия състав. Най-оспорвани се оказват ролите за партньори на Лувие и Наваро. На проби за съпруг на Лувие се явиха доста актьори, сред които Берни Пас, Марк Тачер, Диего Солдано, Хулиан Хил и др., докато за половинка на Наваро бяха Хорхе Салинас, Едуардо Сантамарина, Габриел Сото, Хулиан Хил, Серхио Басанес, Флавио Медина, Омар Херменос, Хорхе Алберти и др. 


Ако бъде избран Хорхе Салинас за партньор на Силвия Наваро, това ще е вторият им общ проект след "Моето сърце е твое". Ако изборът падне върху Флавио Медина, също ще е вторият им проект със Силвия след "Смело сърце". Омар пък беше нейн партньор в "Съмнението", а със Серхио Басанес са играли в четири теленовели - "Улицата на годениците", "Каталина и Себастиан", "Когато бъдеш моя" и "Наследницата".


Младата актриса Ела Велден, която гледаме у нас в "Не ме оставяй" и "Италианската булка", също е на кастинг за ролята на дъщерята на героинята на Адриана Лувие. Лисет Морелос и Артуро Кармона също се борят за роля в теленовелата.


Адриана Лувие е много щастлива, че е част от този невероятен проект с важни герои, силна и много актуална история. Други потвърдени имена са тези на Арат де ла Торе, който ще бъде лошият в историята,  Ерика де ла Роса, Роберта Дамян и Мишел Гонсалес.

Арат де ла Торе

Ерика де ла Роса

Тази история разказва за две семейства (Сантяго и Каролина (Адриана Лувие); Дамян и Ракел (Силвия Наваро)), чийто живот се преплита един ден, когато една катастрофа разкрива любовна авантюра. Баща на близнаци и собственик на компания за риба (Дамян) и успешна майка на двама тийнейджъри (Каролина) се влюбват от пръв поглед на училищно събиране, но се борят, за да спасят браковете си и да защитят децата си. Катастрофата разкрива, че те са били заедно в колата, след което майката изчезва, а бащата е в кома. Появяват се хиляди въпроси и истината излиза наяве, докато напрежението издига емоцията в тази драма.История в две времена. Тайната любов на любовниците в миналото и болката на измамените в настоящето, която ще прерасне в голяма любовна история.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...