loading...

събота, 20 май 2017 г.

Вие пожелахте: Фернандо Колунга


Фернандо Колунга е един от актьорите, които не минават от мода.


Тази година мексиканецът навърши 51 години, но продължава да е най-харесваният от жените мъж от теленовелите. Сърцето му обаче е заето от актрисата Бланка Сото.

От 1988 Колунга пленява всички с ролите си. През годините почитателите му по целия свят се увеличават благодарение на теленовели като "Мария от квартала", "Прегърни ме силно", "Узурпаторката", "Истинска любов", "Есмералда", "Защото любовта командва" и много други. 

Родителите му били много млади, когато Фернандо се е родил - едва на 17 години. Той е единствен син. Винаги се е възхищавал на баща си, смята го за герой. Тъй като дон Фернандо е бил със силен характер, затова Фер-младши е толкова дисциплиниран. Фернандо е учил инженерство, но светът на актьорството го зовял и така започва актьорската си кариера. 

Любимият му цвят е син и обича да се облича в сини дрехи. Иска да има две деца. Личният му живот винаги е бил мистерия, както и какво прави, когато не се снима в теленовела. 

Благодарение на таланта и професионализма си Колунга си е спечелил уважението и признанието на колегите си. Преди време се твърдеше, че актьорът ще се отдалечи от теленовелите, за да стане режисьор. Дали ще спрем да го виждаме на екран? 

- Последната ти роля е на лош в "Страст и власт". Как се чувстваше?
Щастлив с това предизвикателство и този сложен образ с много нюанси, много ъгли, но мисля, че с голямо значение, който забавляваше публиката.


1 коментар:

  1. Не мога да повярвам, че е на 51! Изглежда уникално!
    Дали имате информация ще дават ли "Страст и власт" в България?

    ОтговорИзтриване

loading...