loading...

петък, 12 май 2017 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Арчана разбира, че Манав е предложил брак на Шравани и изчезва


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Манав предлага брак на Шравани, а Арчана предлага на Сатиш, да поиска ръката на Варша. В същото време Варшу се опитва да събере Арчу и Манав, докато Савита заплашва снаха си с убийство. Гириш принуждава дъщеря си да махне детето на Сачин, а Дамодар не иска да изгуби внучето си. И сред целия този водовъртеж Манджу продължава да плете интриги.

Но да започнем отначало.

В следващите епизоди ще видим, как Манав е готов да поеме отговорност за детето на Сачин. Той предлага брак на Шравани, въпреки че все още обича Арчана. Савита одобрява решението му, както и Гириш. Единствен Дамодар е против, но думата му губи тежестта си в дома на семейството.

В същото време Арчана говори със Сатиш и го съветва да сподели с майка си за чувствата си към Варша. Предупреждава го, че Бавна й е поставила неизпълнимо условие, за да развали годежа. Той поставя личното си щастие над желанията на родителите си, но за съжаление пак не получава любимата жена. Когато предлага брак на Варша, тя му отказва.

Серия от сложни схеми и ходове на Вайшали и близките им събират Манав и Арчана. Но и двамата отказват да приемат знаците. Пули взима колието на леля си и го слага в прасада за Манав. Дамодар вижда в това знак от боговете, но не и съпругата му, която плаши снаха си със смърт.

На последното изслушване Арчу отказва да се разведе, тъй като е научила за престъплението на Аджит. Когато отива в дома на мъжа си обаче, разбира за сложната ситуация с Шравани. Тя си тръгва, но не се прибира и у дома. Близките й се тревожат, а Манав излиза да я търси. И се заклева да я върне обратно…

Източник: Woman on the top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...