loading...

четвъртък, 1 юни 2017 г.

Утре в "Моята карма": Вишну си ранява ръката, а Митхи припада (02-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (02-и юни) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Акаш припада, Асгар застава до него и го гледа. Митхи слиза по стълбите, през това време Асгар се опитва да изнесе Акаш преди Митхи да е слязла. Митхи слиза, но тях вече ги няма. Асгар слиза при Митхи и я пита какво става, тя му казва, че има чувството, че Акаш е бил тук. Асгар я заблуждава, като ѝ казва, че не е идвал тук. После я наблюдава от горе.

Ашфак е при Нильофер и разговаря с нея, Зубейда отива до стаята им и им вика. Той отваря и вижда, че му носи мляко. Тя го пита дали може да влезе. Тя влиза и вижда Митхи. След като си тръгва Ашфак затваря вратата и разговаря с Митхи.

Мукта и Вишну се държат за ръцете и си говорят. Мукта казва на Вишну, че е добре един от тях да работи, за да може да се грижат за детето. Вишну казва, че е загубил времето поради болестта си и не може повече така. Точно в този момент той получава обаждане от гараж и шефът му казва, че са доставили автомобил.

Саба отново се кара на Митхи. Митхи се разплаква. Тя чува гласа на Акаш и го вижда. Двамата се прегръщат. Митхи припада в ръцете му. Оказва се, че тя си е представяла и че това е Ашфак.

Някакъв човек е заклещен под колата си, Вишну го вижда и отива да му помогне и да вдигне колата. При тях отиват и другите от работата на Вишну. Вишну си наранява ръката, докато се опитва да вдигне колата и ръката му кърви. Човекът му благодари.

Зубейда извършва някакъв ритуал, Ашфак влиза в стаята при нея. Той търси нещо. Намира снимки, като разбира, че брат му има две жени. Ашфак излиза от стаята. Вишну се прибира. Мукта му дава вода и вижда раната на ръката му. Пита го какво му се е случило. Вишну ѝ разказва. Дамини се моли, Джоги отива при нея и говорят.

Ашфак отива при Митхи и ѝ показва снимките. Тя ги вижда и разбира, че това е мъжът от влака. Ашфак си спомня, когато е отишъл при Халид, за да му даде картата памет. Тя му разказва всичко, което се е случило във влака. Митхи отива при Зубейда, но тя не е щастлива да я види. Митхи забелязва чорапите, които Зубейда плете и разбира, че тя е разстроена за нещо.

Мукта отива на мястото, където работи Вишну и се запознава с шефа му. Асгар отива при Акаш, Акаш се събужда и е ядосан да види Асгар, усмихнат до него. Асгар се смее.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...