loading...

неделя, 4 юни 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Леонардо страда от любов (05-и юни)


Прочетете какво ще се случи в епизод 28 (05-и юни) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Мариела иска да поговори с Леонардо и да се опита да го убеди да приеме връзката ѝ с Алонсо. Ако той не приеме новото положение, тя ще се почувства задължена да напусне дома му и да продължи живота си далеч от него.

Рената моли за помощ Рохелио за премахване на Мариела от пътя ѝ. Тя иска на всяка цена да се върне в прегръдките на Алонсо. Това, което младата жена не разбира, е, че Сара ги наблюдава от разстояние и си дава сметка, че двамата са се съюзили, но не за нещо добро.

Леонардо се ядосва на Денис, която, според него, прекалено много се меси в живота му и във връзката му с Мариела. Разкъсван от гняв и без да ѝ позволи да обясни, той я изгонва не само от дома си, но и от живота си завинаги.

Флоренсия страда от студенината и дистанцирането на Сантяго. За това решава да се откаже от тази фалшива връзка, въпреки че тя и семейството ѝ имат голямо желание да станат част от семейство Ферер.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...