loading...

понеделник, 12 юни 2017 г.

Утре в "Моята карма": Малвика с коварен план да опетни Митхи, а Санкрант се отказва от Амбика и ще се жени за Каджри (13-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и юни) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Приятелката на Мукта ѝ разказва, че преди много години е гледала филм – Чамели. Толкова ѝ е харесал, че е решила да се нарече така и това да е псевдонимът ѝ. Признава ѝ, че понякога се чувства много самотна и тъжна, когато си припомня миналото. Мукта е любопитна да узнае какво се е случило и Чамели ѝ обещава да ѝ разкаже някой ден. Единственият злодей в живота ѝ е нейната съдба. Тя споделя, че има дъщеря, заради която трябва да живее. Добавя, че се самоубива всяка нощ, за да може дъщеря ѝ да има бъдеще. 

Екадеши пита Санкрант къде е бил и той ѝ отговаря уклончиво, че е имал работа. Тя настоява да ѝ каже какво го тормози. Акаш застава пред него и казва на брат си, че ще му зададе един въпрос, на който трябва да отговори с чисто сърце. Води Каджри и му казва, че всички са съгласни Каджри да му стане съпруга, но само ако той иска това. Санкрант отговаря, че не може да приеме. Всички са изненадани с изключение на Малвика. Санкрант продължава, че не може да се ожени точно сега. Акаш иска да знае причината, но Каджри го моли да спре. Животът си е на Санкрант и никой не бива да го принуждава. Санкрант се оттегля в стаята си. Акаш е сигурен, че брат му крие нещо от тях. Малвика е доволна, че отново е паднал в мрежата на Амбика. Тя съобщава на дъщеря си, че Санкрант не я е забравил и е отказал да се ожени. Амбика я съветва да се справи с Митхи, защото етърва ѝ е много упорита и току-виж успяла да го ожени за Каджри. 

Митхи пита Санкрант защо не желае да се обвърже отново. Никой няма да го притиска, но каква е причината. Може да сподели с тях. Може би не харесва Каджри. Акаш моли брат си да не се страхува, че ще бъде наранен отново. Санкрант е умислен. Той не може да им сподели истинската причина. Казва им, че не желае да говори за сватба. Моли ги да го оставят сам. Той споменава миналото си с Амбика. Добавя, че не я обича, но тя е там и няма как да изчезне. Акаш го съветва да забрави миналото и да продължи напред. Санкрант споменава за някаква грешка. Митхи отново му споменава Каджри, но той категорично отказва да мисли за нов брак. Митхи приема отговора му и добавя, че ще му остави достатъчно време да си помисли. Тя знае колко много е обичал Амбика и колко го е наранила. Каджри е хубаво и добро момиче и би мога да върне цветовете в живота му. Ако се съгласи да се ожени за нея, животът му ще се промени към по-добро. Решението обаче ще си е само негово и на никой друг. 

Амбика казва на майка си, че Санкрант ще се чуди как да постъпи, а нейната задача е да не го изпуска от очи. Не бива да допусне Санкрант да се съгласи да се ожени за Каджри. Малвика я успокоява, че Санкрант е само неин и и обещава, че скоро ще се върне при съпруга си. Думите на Акаш и Митхи са направили силно впечатление на Санкрант. Той се чуди как да постъпи. Екадеши се притеснява, че синът ѝ може да се ожени за вдовица. Тя се чуди дали не прави грешка като се е съгласила с този брак. Тя пита Митхи дали да не се допитат до свещеника за Каджи, а Митхи се ядосва. Казва ѝ да забрави миналото. Трябва да започнат отначало. Малвика я прекъсва. Казва ѝ, че иска да ожени Санкрант отново, но ако той все още обича първата си съпруга, как ще живее занапред и дали ще направи Каджри щастлива. Гомти посочва, че Санкрант мрази Амбика и не би ѝ простил за нищо на света. Малвика предполага, че Амбика може да се е променила към по-добро. Акаш е сигурен, че това няма как да се случи. Малвика настоява на своето. Амбика може да е сгрешила, но е човек все пак, а безгрешни хора няма. Санкрант идва при тях и се съгласява да се ожени за Каджри. Акаш го поздравява и прегръща. Казва му, че още от следващия ден започват с подготовките. Гомти им напомня, че Санкрант не се е развел официално. Акаш осъзнава, че е права. Той се пита къде ли е Амбика. Митхи предлага да я потърси. Каджри плаче от щастие. Тя благодари на Митхи за всичко, което е направила за нея. Като вдовица тя няма право на нищо. Да си помисли за втори брак е престъпление. Митхи ѝ посочва, че мъжете се женят ако съпругата им умре. Защо и жените да нямат това право. Няма нищо лошо човек да продължи напред. Тя подарява на Каджри гривни. Казва ѝ да съблече тъжните си вдовишки дрехи и да се накипри с красиво сари и бижута. От днес започва нов живот. Каджри се притеснява, че е родена с нещастна съдба. Митхи я успокоява, че нищо няма да се обърка и от тук насетне ще е много щастлива. Двете се прегръщат. 

Акаш съобщава на Митхи, че е подготвил документите по развода на Санкрант. Двамата са романтично настроени и се радват един на друг. Чамели разговаря с останалите работещи момичета в публичния дом. Появява се дъщеря ѝ Рани. През сълзи, майката обещава на малкото момиченце да я измъкне от този начин на живот. Малвика влиза в стаята на Екадеши. Тя я пита защо не се радва за предстоящата сватба. Може би я притеснява факта, че синът ѝ ще се ожени за вдовица. Екадеши споделя, че е родена и отрасла на село, където мисленето и традициите са други. След като големият ѝ син и снаха ѝ са съгласни и Санкрант е приел да се ожени за Каджи, нищо повече не може да се направи. Малвика ѝ отговаря, че тя е негова майка и никой освен нея няма право да взима това важно решение. Екадеши се съгласява с нея, но добавя, че досега е допуснала много грешки. Именно тя е довела вещицата Амбика в живота му. Санкрант е алкохолик, но Митхи е момичето, което му е помогнало да влезе в правия път. Миналото е показало, че решенията на Митхи винаги са били правилни. Добавя, че има пълно доверие на снаха си. Малвика я контрира, че снахата си е снаха. Но Екадеши заявява твърдо, че Митхи ѝ е като дъщеря и щом тя казва, че Санкрант и Каджри са подходяща двойка, значи са такава и толкова. Малвика се притеснява. Тя се опасява, че с връщането на Митхи, влиянието ѝ върху Екадеши намалява с всеки следващ ден. Казва си, че трябва да направи нещо, за да разклати доверието в Митхи. Сватбата трябва да бъде спряна. Амбика е снахата в този дом.

Митхи довежда Каджри, облечена в пъстро сари, пред олтара. Тя съобщава, че момичето ще участва в днешните ритуали и ще извърши аарти. Гомти и Екадеши се ядосват. Тя е вдовица и това е против вярата им. Митхи заявява, че Каджри е била вдовица, но сега ѝ предстои друго. Малвика се възмущава, че извършват грях. Митхи ѝ напомня, че е гостенка и не може да взима отношение по семейните им въпроси. Обръща се към свекърва си и казва, че са взели решение. Защо да чакат. Каджри трябва да се върне към живота, който заслужава. Екадеши и Гомти настояват, че традициите трябва да се спазват. Митхи ги пита, ако съпругата на един мъж умре, той има ли някакви ограничения. Защо традициите трябва да важат само за жените. Каджри трябва да започне отначало. И днес е подходящият ден за това. Тя ще изпълни молитвите. Митхи се обръща към Екадеши и я пита дали смята, че снаха ѝ е сгрешила. Екадеши се съгласява и Каджри започва ритуала. Малвика подкрепя Митхи. Тя решава да застане на нейна страна, защото може би така ще е по-лесно да я победи.

Амбика е много ядосана, когато разбира какво се случва в дома на Бундела. Майка ѝ я успокоява, че подкрепя Митхи, но много скоро ще ѝ забие нож в гърба. Амбика пита Малвика дали ще подкрепи Митхи и в желанието да я разведе със Санкрант. Малвика я моли за търпение. Добавя, че така ще извърти нещата, че самата Екадеши да се убеди, че Каджри не е добър избор за съпруга на сина ѝ. Добавя, че няма за какво да се притеснява. Тя е снаха в този дом и никой няма да заеме мястото ѝ. 

Мукта поправя колата си. Тя вижда Чамели и Рани да бягат. Чамели ѝ подава един пакет с пари. Моли я да ги пази. Мукта разбира, че майката и дъщерята имат сериозни проблеми. Митхи кани бижутер у дома и избира накити за Каджри. Малвика коментира, че с връщането си Митхи носи промяна в дома им и скоро ще влезе нова снаха, която ще управлява и ще се грижи за домакинството. Акаш се присъединява и казва на бижутера да му изпрати сметката в офиса. Той подава документите за развод на Санкрант и го моли да ги подпише, за да могат да ги изпратят на Амбика. Екадеши се чуди как ще я открият. Акаш ѝ доверява, че е говорил с един полицаи. Той ще се опита да разбере в кой затвор е. Санкрант се изпуска, че Амбика е на свобода. Той казва, че ще подпише и сам ще ѝ занесе документите. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...