loading...

вторник, 13 юни 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Леонардо си тръгва (14-и юни)


Прочетете какво ще се случи в епизод 35 (14-и юни) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Амалия не може да контролира ревността си, докато си мисли, че съпругът ѝ поддържа тайна връзка с Елена. По същия начин, Рохелио се опитва да открие доказателства, които да потвърдят изневярата на съпругата му с Ное.

След признанието на Леонардо, Мариела е много разстроена – тя никога не е мислела, че слуховете за нейния защитник може да са истина. Но преди да успее да изясни какво се е случило с него, той решава да замине завинаги като оставя само едно писмо, в което излива своята огромна болка.

Лети се опитва да последен път да спечели одобрението на Сантяго, но той отново  се държи рязко с нея. След това ново разочарование и в изблик на гняв, Лети приема предложението на Хулио да бъде негова приятелка.

Рената е посетена най-изненадващо в дома на семейство Ферер от Фабрисио. Като забелязва колко нервна става младата жена, Демиан се опитва да разбере каква е връзката между двамата...

Кой е Фабрисио и какво крие Рената?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...