loading...

вторник, 13 юни 2017 г.

Утре в "Моята карма": Амбика се явява пред Митхи, Акаш и Екадеши (14-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и юни) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Малвика се обажда на дъщеря си, че Санкрант ще дойде сам при нея. Екадеши се приближава и Малвика рязко прекъсва разговора. Екадеши я пита с кого е говорила. Нали си няма никой. Малвика притеснено ѝ отговаря, че са се обадили търговци, предлагащи стоките си по телефона. Екадеши я пита защо я лъже. Тя ѝ повтаря какво е чула. Малвика започва да плаче. Признава си, че се е обадила на свещеник, защото предстоящата сватба на Санкрант я е развълнувала прекалено. Екадеши ѝ прощава.

Вишну се грижи за бебето. Митхи му се обажда. Той я кани да дойде на гости, но Митхи отказва, защото има много работа покрай сватбата. Мукта се прибира. Вишну забелязва торбата в ръцете и я пита какво носи. Мукта се сеща за Чамели, но започва да си говори с Митхи и на Вишну отговаря, че ще му разкаже по-късно. Митхи ѝ споделя, че Санкрант се е съгласил да се ожени за Каджри. Мукта се радва. Тя ѝ отговаря, че сега им остава Амбика да подпише и с тази история ще е приключено завинаги. Мукта се интересува дали знаят къде е Амбика. Митхи ѝ признава, че нямат представа, но май се е обаждала на Санкрант и той ще я потърси сам. Мукта пък ѝ разказва за Чамели и парите, които ѝ е дала. Тя споделя, че е много притеснена. Митхи ѝ казва, че щом жената ѝ е споделила толкова много неща, я чувства близка. Добавя, че се гордее с нея, че е решила да помогне на една непозната. Мукта ѝ отговаря, че не прави кой знае какво. Митхи също се опитва да помогне на Каджри. Митхи ѝ отговаря, че вярват в едни и същи неща, защото следват заветите на майките си.

Свещеникът идва и казва, че този брак ще донесе само нещастие. Първият съпруг на Каджри е умрял. Съдбата ще бъде благосклонна към нея, но само ако остане вдовица. Малвика се разстройва, но кима на мъжа, когато никой не гледа към нея. Екадеши е притеснена. Тя моли свещеника да провери хороскопа още веднъж. Няма ли някакъв изход. Нещо лошо ли ще сполети сина ѝ. Той ѝ отговаря, че щом са решили могат да ги оженят, но ще бъде много трудно да променят хода на съдбата. Митхи заявява, че сватбата ще се състои. Няколко линии на хартия не могат да определят бъдещето на хората. Тя му се извинява, но е категорична, че не вярва на хороскопи. Свещеникът става. Той заявява, че досега всички негови предсказания са се сбъднали. Тръгва си обиден. Митхи се обръща към Екадеши и я моли да не позволява такива шарлатани да ги объркват. Те не знаят какво им предстои на самите тях, камо ли да предсказват бъдещето на останалите. Добавя, че свекървата ѝ е гласувала доверие и тази сватба ще се състои.

Амбика очаква Санкрант. Той застава на вратата и я вижда в красиво сари да прави ритуалите пред олтара. Тя го забелязва и се интересува какво го води при нея. Санкрант ѝ се извинява за миналата нощ. Добавя, че не е знаел какво върши. Амбика му отговаря, че нищо не е станало. Санкрант ѝ подава документите за развод. Казва ѝ, че ги е подписал и сега е неин ред. Амбика ги хвърля. Пита го дали смята връзката им за шега. Продължава, че може да е престъпница, може да е лежала в затвора, но сега е свободна и се е покаяла за всяка своя грешка. Пита го не го ли е било срам да я използва. Онази вечер е дошла в бара с едното желание да му се извини и го спре да се самоунищожава с алкохол. Но каквото станало, станало. Тя му отговаря обидено, че ще подпише. Санкрант ѝ благодари. Тя го моли да я остави, за да си довърши молитвата.

Чамели се обажда на Мукта и я моли да дойде да се срещнат. Тя влиза в таксито с едно момиченце. Мукта пита с кой е и Чамели представя дъщеря си Рани. Мукта забелязва, че Чамери е ранена, но майката ѝ отговаря, че е добре. Моли Мукта да я закара на един адрес. Иска също така да се погрижи за Рани, докато отсъства. Мукта иска да знае какво се случва и Чамели обещава да ѝ разкаже всичко. Майката моли Рани да се скрие на задната седалка и да не се показва. Тя моли Мукта да не споменава, че е от бранша. Никой не би приел Рани в обществото, ако разбере с какво се занимава майка ѝ. Тя тръгва.

Санкрант се прибира и казва на семейството си, че Амбика ще подпише. Всички са учудени, но се радват за добрата новина. Малвика не може да повярва, че дъщеря ѝ се е съгласила толкова лесно. Тя коментира, че по чутото досега Амбика е много лош човек, как така безусловно е приела да се разведе. Екадеши предполага, че е поискала голяма сума пари. Казва на Санкрант да ѝ даде всичко, което му е поискала и да приключват с нея. Санкрант ги изумява още повече като им съобщава, че Амбика не е искала нищо в замяна. Акаш заявява, че Амбика вече е минало. Повече нямат нищо общо с нея. Малвика не може да си намери място от притеснение какво се е случило и защо Амбика е приела.

Мукта се притеснява, че Чамели още я няма. Тя решава да ѝ позвъни, но телефонът ѝ е изключен. Минават повече от два часа, а малкото момиченце се крие на задната седалка. Мукта си припомня, че Чамели ѝ е споменала, че животът ѝ е в опасност и решава да поговори с Рани. Тя я пита дали знае къде е майка ѝ. Момиченцето е изплашено. То тръгва да казва нещо, но си припомня думите на майка си, че няма да я има няколко дни, но му обещава да го измъкне от Ада, в който живеят.

Малвика се опитва да се обади на Амбика, но не успява да се свърже. Тя е още по-притеснена. Екадеши я вижда и желае да ѝ сподели нещо, защото ѝ има доверие. Признава си, че думите на свещеника са ѝ направили впечатление и не е сигурна, че иска сватбата да се състои.

Мукта отива в полицията и иска да подаде заявление, че Чамели е изчезнала. Полицаят ѝ обяснява, че не могат да направят нищо докато не минат 48 часа от липсата на лицето. Мукта се притеснява. Полицаят ѝ казва, че най-вероятно няма защо. Жени като Чамели живеят в риск и такива изчезвания се случват постоянно. Мукта се чуди как да постъпи с Рани. Полицаят предлага да я настани в сиропиталище. Мукта вижда разплаканата Рани да я чака във фоайето. Тя се усмихва и избърсва сълзите ѝ. Успокоява я, че знае как да постъпи и къде да я отведе.

Митхи подготвя списъка с гости. Акаш говори нещо по работа и съпругата му се кара, че трябва да остави работата си в офиса. Сега трябва да се правят толкова много подготовки за събитието. Обръща се към Екадеши и я пита дали иска да покани още някого. Митхи се опитва да напише нещо, но химикалката ѝ отказва. Тя иска Акаш да ѝ подаде друга. Точно тогава става течение и поканите се разхвърчават по земята. На вратата стои Амбика. Тя се навежда и вдига една покана. Акаш, Митхи и Екадеши си припомнят всичките злини, които им е причинила.

Вишну търси нещо за бебето. Той отваря гардероба и от там изпада торбата, която Мукта е донесла вчера. Тя се развързва и Вишну вижда много банкноти. Той се притеснява и решава да поговори с Муку от къде има тези пари.

Амбика моли да и подадат химикал и подписва документите пред всички. Тя добавя да проверят добре, защото може да е пропуснала някъде. Малвика не може да повярва какво се случва. Амбика се обръща към Санкрант и го гледа в очите. Той се измъчва от случилото се преди няколко дни. Тя моли съпруга си да изтрие червената боя от челото ѝ. Санкрант започва да плаче, но го прави. Благодари ѝ, че е подписала документите. Амбика му отговаря, че връзката по между им е разрушена. И последната следа, че е омъжена жена я няма. Но какво да прави със случилото се по между им. Той я гледа учудено.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...