loading...

сряда, 14 юни 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Слабостта на Рената (15-и юни)


Прочетете какво ще се случи в епизод 36 (15-и юни) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Сега, когато Фабрисио се появява отново в живота на Рената, тя се опитва да го убеди да не се намесва в плановете ѝ. Той успява да я изнуди и да получи половината от печалбата, която тя ще получи като прибере богатството на Ферер.

Сантяго поема новия си пост в Куадрум и се заема много сериозно с ролята на шеф. И първата грешка на Алонсо да привлече вниманието предизвиква спор между двамата, при който Сантяго признава, че се влюбва в Мариела.

Най-накрая мечтата на Лисандро се сбъдва. С помощта на адвокат Идалго. той отваря собствена кантора. За да отбележи това, той подготвя малко празненство с приятели. Всичко се проваля благодарение на неочакваната поява на Едуардо.

Демиан подготвя най-силната си карта, за да нападне. Той използва Рохелио и го изпраща в Барба Асул, за да събере достатъчно доказателства, с които да манипулира властите и да постигне целта си...


Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...