loading...

четвъртък, 15 юни 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Прем е обсебен и влюбен в Индравати, опитва се да удуши Симар (16-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и юни) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family.

Прем не е на себе си и хваща Амар за гърлото. През това време Индравати разказва на Симар за сестра си. Те обаче са прекъснати от викове. Симар слиза да види какво става и заварва Прем да души Амар. След като я вижда Прем казва, че ще я убие и я хваща за гърлото. Симар си удря главата. 

Симар моли Амар да я хипнотизира. Тя се връща 100 години назад и вижда как е наръгала Индравати. 

По-късно Прем не си спомня нищо от случката със Симар и я пита как е и какво е станало. Тя му разказва, а той не може да повярва, че е направил това с любимата си. 

Прем отива да вземе децата от училище, но се озовава в една кола с Индравати. Когато полицай ги спира и го пита дали е пиян, той напада полицая и го пребива. От училището се обаждат на Симар и ѝ съобщават, че никой не е дошъл да вземе Санджу и Анджали. 

Прем се прибира и казва на Симар, че ще я убие, защото преди години е убила жена му Индравати. По-късно Индравати танцува пред Прем, а Прем е омагьосан от красотата ѝ. Симар обаче ги прекъсва...

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...