loading...

неделя, 18 юни 2017 г.

Утре в "Моят живот": Султан се опитва да бутне от балкона на къщата Хюлия, а Атеш решава да замине за Швейцария (19-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Султан продължава с пъкления си план. Докато Хюлия спи, тя пуска запис с гласа на Едибе. Хюлия започва да се ослушва и да вика името на майка си. Разплаква се и изпада в истерия. Арда я успокоява. 

На следващия ден полицията започва да събира нещата на Мюджеля и Сакине от пазара. Двете започват да им се молят и те ги оставят. Благодарят им от сърце. Единият полицай се заглежда в Сакине и тя в него. Двамата се харесват. След като той си тръгва, Сакине се усмихва замечтана. 

Хюлия се събужда, но цялата трепери заради хапчетата. Пие от тях за пореден път. 

Ефсун се обажда на Адиле и ѝ казва да ѝ събере багажа и да го изпрати в Геленджик. В същия куфар е дискът, който Бейза е записала за полицията в случай, че ѝ се случи нещо. 

Мюджеля и Салих излизат край Босфора, за да пият чай. Той я хваща за ръката, а тя не се отдръпва. 

Когато Хюлия отново си ляга, Султан отваря вратата ѝ и ѝ пуска записа с гласа на Едибе. Султан се скрива, а Хюлия става и тръгва надолу по стълбите. Арда и Фулия я пресрещат. Султан е все по-доволна. 

Ефсун казва на Бахар, че трябва да иде до Атеш и да се сдобрят. Вечерта двете звънят на вратата му. Двамата се прегръщат, а Ефсун е доволна, че сестра ѝ е щастлива. 

Атеш си е купил билет, за да замине за Цюрих, Швейцария. Бахар го вижда и онемява. Скарват се и тя си тръгва с Ефсун. 

Вечерта Хюлия се събужда и вижда силует. Това е Султан, която продължава да си играе с нея. Хюлия тръгва нагоре и се озовава на покрива на къщата. Тя протяга ръце, а Султан изниква зад нея и решава да я бутне. Арда обаче я вижда отвън и се затичва нагоре. Султан решава да спаси Хюлия и я дърпа. Хюлия започва да крещи с всички сили от Султан. Докато тича надолу по стълбите, Султан си навяхва крака. 

Арда достига до Хюлия, а Хюлия е сигурна, че Султан се е опитала да я бутне. Другите не ѝ вярват, че тя е в къщата. 

Султан се скрива в една от стаите и звъни на Ефсун за помощ. Хюлия достига до вратата на тази стая и вижда, че е заключена. Сигурна е, че Султан е вътре. Арда заключва Хюлия в стаята ѝ, а тя взима ножица...

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...