loading...

четвъртък, 1 юни 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара започва да си спомня, а Джихан предава Харун на полицията (2-ри юни)


Прочетете какво ще се случи утре (2-ри юни) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Харун продължава да показва на Дилара снимки и домашно видео с най-хубавите моменти от съвместния им живот. Тя започва да си играе с Аллаз.

Джихан отива в офиса. Среща се с Озан, който няма къде да спи и е прекарал нощта там. Джихан отново убеждава сина си, да не се отпуска. Казва му, че освен него си няма друг и се чувства сам в този живот. Прегръща Озан и го моли да престане с това държание.

Дилара си спомня моменти от живота им с Джихан, Джансу и Озан.

Джихан се обажда на Харун, за да се видят и поговорят. Джихан пита съперника си дали е убил Селма. Харун научава, че тайните му сделки са разкрити. Джихан казва, че Селма е предала всички документи на полицията. Съобщава на съперника, че е извикал полицията и заставя Харун да си признае за далаверите пред властите.

Асуман отива в имението при сестра си. Дилара си я спомня за нея, но не знае, че тя отдавна се е върнала от Америка. Асуман се прави на загрижената кака. Случайно подхвърля на сестра си за Озан. Дилара реагира остро. После обяснява на Асуман да не казва на никого. Дилара дава пари на сестра си, за да мълчи. Настоява Асу веднага да се върне в Америка. Харун случайно чува разговора на двете сестри. Реагира остро, къса чека и гони Асуман от имението.Заповядва на охраната да не пускат жената на по-малко от 100 метра от къщата.

Шефът на полицията идва в офиса на Джихан. Йълдъръм го запознава с документите. Джихан настоява полицията да извърши официално разследване на цялата компания, като казва на полицая, че се съмнява докато е отсъствал, че Харун се е намесвал в работата на компанията.

Харун също свиква адвокатите си, за да измислят как да се защити пред полицейските власти. После се разпорежда на Чаатай да следи Дамир.

Озан събира двете си сестри при Рахми, но не идва на тази среща. Старецът разказва на момичетата, че Харун е биологичният баща на Озан.

Младежът споделя с Митхат, че човекът който е направил най-много злини на семейството му, е негов роден баща. Озан упреква Джихан и майка си, че са го отгледали в лъжа.

Джихан обяснява на двете сестри, защо по-големият им брат се държи по този начин.

Озан се напива от мъка. Митхат се обажда на Джихан и му съобщава, че синът му е при него.

Дилара сънува как се е запознала с Хазал. Събужда се и веднага търси момичето. Отива у тях на гости. Двете се прегръщат. Дилара се извинява на Хазал. Казва й, че си е спомнила.

Йълдъръм предлага на Джихан да наеме финансов детектив, за да проучи всичко за Харун Ергован.

Хазал споделя радостта си с Дамир. Той й казва, че я обича. Митхат влиза в кафенето, където двамата говорят и ги вижда. После ги среща за втори път в коридора на фирмата. Дамир си уговаря нова среща с Хазал. Митхат прави забележка на момичето. Хазал реагира много остро. Митхат се опитва да обясни на момичето що за човек е Дамир, но тя го отрязва...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...