loading...

сряда, 21 юни 2017 г.

Утре в "Моят живот": Става меле заради Ефсун и Атеш е нападнат и пребит с камъни (22-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Ефсун, Мюге и Бахар отиват в един бар. Бахар не е особено в настроение заради Атеш, но Ефсун се опитва да ѝ повдигне настроението. До тяхната маса е друга компания от мъже, които не спират да ги заглеждат. 

Атеш си е вкъщи и вижда снимките, качени в Интернет на Ефсун, Бахар и Мюге. 

Бахар започва да се отпуска в заведението. Трите си правят караоке. Атеш решава да намери бара, в който са, и излиза. 

Единият от мъжете на съседната маса започва да сваля Ефсун. Ефсун му се нахвърля и започва да вика. Тя го одрасква по лицето и трите си тръгват от бара. Атеш чака отвън, за да поговори с Бахар. Вижда ги как тичат надолу по улицата, а след тях са мъжете от бара. Решава да ги последва. Единият от мъжете настига момичетата и се разкрещява на Ефсун. Другите от компания казват на момчето да спре да се занимава с тях и да си тръгват. Той обаче е непреклонен. Атеш вижда, че той закача Ефсун, Бахар и Мюге и се нахвърля върху него. Става меле и пребиват Атеш. Ефсун също се нахвърля върху момчетата, а Атеш е ударен няколко пъти с камък. Обаждат се на Исмаил за помощ и той отива веднага. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...