петък, 23 юни 2017 г.

Във ФИНАЛА на "Твоят мой живот": Джихан се жени за Дилара, а хората му убиват Дамир (26-и юни)


Прочетете какво ще се случи на 26-и юни във ФИНАЛНИЯ епизод на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дамир разговаря с Асуман. 

Екрем извежда внука си в парка. Джансу също излиза с тях.

Хазал продължава да се държи зле. Дилара ѝ прави забележка, за държанието ѝ.

Дамир иска Асуман да се уговори с Хазал в имението, за да се срещне с нея. Асу не желае да се меси в техните отношения, но хърватинът я принуждава. 

Хазал посреща леля си. Двете отиват в хола. 

Хазал иска прибере вещите си от нейния дом. Дилара се разпорежда Бахтияр да отиде с нея и да ѝ помогне.

Джихан се прибира в имението. Поздравява всички. Казва на Дилара, че се радва да види Екрем  в имението. Пита за Хазал. Дилара му обяснява, че Хазал е отишла с Бахтияр да прибере нещата си от нейното жилище. Тогава Джихан ѝ казва, че Дамир е разговарял с него в офиса му. 

Хазал моли Бахтияр да не влиза в апартамента ѝ. Там я чака Дамир. Той моли любимата си, да му се довери, че ще измисли нещо. Хазал е готова дори да се разделят, само и само да няма напрежение между него и семейството ѝ.

Дилара казва на Хазал, че излитат за Америка. Когато остане сама, момичето да прави каквото си иска, но да внимава, защото всяко нещо си има цена. Хазал дава своя амулет на Джансу за късмет и изпраща всички на входа на имението.

Дамир се обажда на любимата си. Тя отива при него. Двамата излизат на разходка. Дамир обещава, че ще направи всичко, за да бъде любимата му щастлива.

Озан отива в бара при Явуз. Пита го дали е познавал момичето, което е починало от свръхдоза. Явуз разказва на приятеля си, че е отишъл в участъка да го види, но Джихан му се е развикал и го е заплашил, че ще го убие. Озан успокоява Явуз. Убеждава го, че е направил всичко Джихан да се убеди, че има правилен живот, но не е успял. Когато Явуз се качва горе, Озан преглежда телефона му и проследява съобщенията, които приятелят му е пращал.

Дамир и Хазал остават заедно на романтична вечеря. Той ѝ казва, че никога няма да я изостави. Хазал му отвръща с много любов. Момичето се отдава на хърватина.

Семейството се връща от Америка. Джансу е щастлива, че ще може да бъде оперирана и да се оправи.

Озан показва на Йозкан, че са намерили тялото на Азра. Полицията не са задържали убийците. Озан предлага да разплетат това убийство, защото знаят, кой го е извършил и кой го е поръчал. Енгин се опитва да ги спре.

Озан и Йозкан отиват при Джихан и Йълдъръм. Разказват им за убийството на Азра. Казват на Джихан, че Явуз е физическият убиец, а Дамир е поръчал. Озан им предоставя копие от телефонната комуникация. Джихан уведомява полицията и те организират ареста.

Хазал си стяга багажа, за да избяга от този затвор. Дилара я разубеждава, но дъщеря ѝ е непреклонна, че иска да бъде с любимия си. После Дилара разказва всичко на Джихан.

Шахин вечеря с Асуман в дома ѝ. Тя му казва, че не може да се познае, защото заради него е станала новата Асу - добра и привързана към домашното огнище. Шахин казва, че Дамир му пречил да започне нов живот. Шахин разказва, че отношенията им са много близки и той не може да изостави приятеля си.

Джихан предлага на Дилара да заживеят отново заедно и да се оженят.

Дамир търси Шахин и го моли да приготви яхтата му, за да избягат заедно с Хазал.

Полицията арестува Дамир за убийството на Азра. Шахин чува какво става в дома на приятеля му и съобщава това на  Асу.

Хазал е почти готова с багажа си, но не намира паспорта си. Асуман отива в имението и казва, че Дамир е арестуван за убийството на Азра. Освен това разкрива, че Харун е убит от Дамир. Хазал чува това и припада. Джихан ѝ обещава, че Дамир ще си плати за всяка пролята сълза от дъщеря му.

След 3 месеца...

Кериман украсява залата за сватбата на Джихан и Дилара. 

Джансу се приготвя за тържеството. Момичето е преминало операцията успешно.

Дамир излиза от офиса на фирмата си и се качва в колата си.

Джихан също се подготвя за сватбата. Екрем не може да се нарадва на внуците си и на красивата си дъщеря. Цялото семейство се събира за този съдбовен момент. Идват Озан, Асу и Йълдъръм.

Азми убива Явуз в леглото му. Хората на Джихан, ръководени от Бахтияр и въоръжени до зъби, се отправят към седалището на балканската мафия. 

Джихан и Дилара слизат по стълбите, посрещнати с ръкопляскания от гостите. Двамата младоженци казват заветното "да" и подписват брачното свидетелство.

Започва престрелка пред дома на Дамир. Бахтияр лично разстрелва двама от шефовете на балканската мафия. Наемен убиец, преоблечен като сервитьор, поднася вино на Дамир. После се обажда на Джихан, взима пистолета си и стреля в челото на хърватина. След което излиза необезпокояван от стаята. В асансьора се засича с Шахин и го убива докато пътуват надолу.

Джихан научава, че планът му е успял от двамата си помощници още по време на сватбеното тържество.

На финала всички вдигат наздравица за новия живот, който ги очаква...


КРАЙ