loading...

неделя, 25 юни 2017 г.

Утре в "Моят живот": Арда и Хюлия разбират за заровения труп на Юсуф в имението (26-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Ефсун и Султан продължават да се чудят на кой Сакине е изпратила съобщението за трупа на Юсуф. Двете отиват при нея да видят номера. През това време Арда отива в кабинета на Мехмет Емир и пуска пропуснатите съобщения, чувайки това на Сакине. Той отива до пристройката, където е заровен трупът. 

Трите отива в имението на Мехмет Емир, а Султан и Ефсун влизат. Когато отиват в кабинета на Мехмет Емир, виждат откъснатия кабел на телефона. 

Мюге и Берк отиват в лудницата при Хюлия и ѝ носят цветя. Хюлия е бясна да види дъщеря си с Берк и хвърля цветята. Налага се сестрите да я усмирят. 

Ефсун и Султан са бесни и питат на Бейза кой е влизал в кабинета. 

Мюджеля пита Салих дали наистина е оставил вещ, уличаваща някой от тях, при заравянето на Юсуф. Салих ѝ отговаря, че не е слагал нищо. Мюджеля се обажда на Султан, за да ѝ съобщи. Двете започват да се радват. 

Арда носи записа с признанието на Сакине на Хюлия. 

Вечерта Мюджеля казва на Гюлесер, че полицаят я иска за жена. 

На следващия ден започва делото по попечителството. Ефсун е до баща си, за да го подкрепи. Арда е бесен на Мюге заради казаните думи за Хюлия и от това, че защитава Мехмет Емир. 

Ефсун се усеща, че Арда знае за трупа и отива да говори с него. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...