loading...

вторник, 27 юни 2017 г.

Утре в "Кьосем": Първата среща на Анастасия и Султан Ахмед, Султан Ахмед е ранен от лъва си (28-ми юни)


Прочетете какво ще се случи утре (28-ми юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Анастасия е в гората с Шехзаде. Тя му благодари, като след това хората, които я отвлякоха, я вкарват в каляската и потеглят. При него остава панделка от роклята ѝ. 

Султан Ахмед се радва на зарята. Докато пътува с каляската, Анастасия също я чува. Тя обаче е нещастна, тъй като е далеч от родителите си. Тя пристига в двореца. Посреща я тираничната Дженет Хатун. Държи се с нея заповеднически и издевателства над нея. Отвежда я и я заключва в една от стаите. 

Докато момичетата в двореца танцуват, идва Валиде Султан. Сафие Султан обаче слага с пренебрежение котката си да легне на креслото, на което Валиде Султан тръгва да сяда. Валиде Султан все пак сяда. 

Дженет Хатун носи храна на Анастасия. Момичето продължава да не се подчинява и Дженет я удря с камшик. На следващия ден я води да я изкъпят и я хвърля в банята. Анастасия излиза спретната и чиста. Водя и при Сафие Султан, а вечерта ляга с другите момичета от двореца. 

На следващия ден едно от момичетата започва да се закача с Анастасия, но Дженет ги спира. Дженет поверява котката на Сафие Султан на Анастасия, но Анастасия я губи от поглед. Започва да я търси. Без да иска се озовава до движеща се стена и влиза вътре. Тунелът води до едно приятно и приказно място. Започва да се катери, за да намери изход. През това време идва Султан Ахмед и я вижда. По невнимание Анастасия пада и се озовава в прегръдките на Султан Ахмед. Той вижда момичето на мечтите си от картината. Двамата се сприятеляват. След това Анастасия излиза обратно, а Дженет я притиска в стената и я пита къде е била досега. 

Султан Ахмед отива при лъва, който са му подарили. Лъвът скача и го ранява. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!