loading...

четвъртък, 29 юни 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи удря Мукта (30-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и юни) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Вишну крещи на инспектора, тъй като те не могат да намерят Манав. Пита го дали тяхната полиция не може да направи нищо и имат ли адреса на публичния дом. Вишну плаче и моли инспектора да намери сина му.

В публичния дом Манав плаче, а Ратна Бай и хората и се смеят. Вишну се кара на Акаш за дето му е казал да отидат в полицията и че заради него са отвлекли сина му.

Приятелка на Чамели е при нея и си говорят.  В дома на Бундела Амбика пита Екадаши къде е Акаш. Мукта отива в дома им, Екадаши я пита какво има. Нани също е с Мукта. Нани казва, че са отвлекли Манав, защото Акаш е отишъл в полицията. Нани вижда Рани, отива и я хваща, опитва се да я изведе от дома им и да я предаде на онези, но Митхи я спира. Митхи плаче.

Мукта ѝ казва със сълзи на очите, че наказват нея, защото тя не може да има деца. Митхи ѝ удря шамар. Нани се кара на Митхи. Митхи и Мукта се карат. След разговора им Мукта си тръгва, а Митхи продължава да плаче. Тя прегръща Рани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...