loading...

вторник, 6 юни 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Харун е тежко ранен, а Митхат е убит при нападение, организирано от Дамир (7-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (7-и юни) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Харун отива при Дамир. Разпитва го за връзката му с Хазал. Хърватинът отговаря, че е влюбен в момичето, а Джихан не му е направил забележка за любовта им. Дамир съобщава на Харун, че  Джихан желае да купи дяловете му в холдинга и да стане негов съдружник. Харун подкрепя тази идея.

Джихан възлага на Митхат да проучи фирмата на Харун и да подготви финансов анализ. 

Рахми показва на Екрем, че Джандан е убита. Старецът съжалява бившата си адвокатка. Рахми му казва, че не може да се има доверие на всеки. Екрем разпитва дали Дилара е получила призовката. Австралиецът продава къщата си в Сидни и иска да остави тези пари на дъщеря си.

Дилара получава призовката за делото. Тя си спомня срещата с Екрем, когато го изгонва. Спомня си, че той ѝ е казал, че е неин истински баща.

Митхат докладва на началника си за сделката с акциите на холдинга. Двамата полицаи недоумяват. Митхат предполага, че в полицията имат къртица. Директорът настоява Митхат да стои плътно до Джихан до приключването на сделката.

Дилара се среща със сестра си. Асуман ѝ казва, че Екрем наистина е неин баща. Дилара не може да повярва. Казва на сестра си да не се заяжда с нея и семейството ѝ. Асу показва ДНК теста. Дилара не може да повярва. 

Йозкан следи хората на Халил. Те искат да го убият. Кериман потвърждава пред братт си, че са го търсили двама мъже. Йозкан се барикадира в жилището си. Кериман предлага да бягат заедно с детето.

Харун се чуди какво да прави. Дали да каже на някой от семейството за връзката на Хазал и Дамир. Чаатай предлага да изпратят на момичето документацията за Дамир. Предполагат, че щом научи що за човек е любимият ѝ, ще се отдръпне от него.

Кериман и брат ѝ се настаняват в хотел. Йозкан излиза, за да купи вечеря. Кериман настоява да поискат помощ от Джихан. Брат ѝ не е съгласен. Иска да продаде апартамента, да изтегли кредит и да си купят нова къща. Кериман започва да си мечтае за огромна къща...

Дилара споделя с Харун за делото. Тя се съмнява, че това е работа на Асу и Алпер. Харун я успокоява, че ще възложи на адвокатите си да уредят нещата.

Йозкан моли сестра си да одобри тази къща, защото му писва да обикаля на огледи.

Азра проверява пощата на Хазал. Открива документите, изпратени от Харун. Прибира плика в чантата си.

Озан научава, че Джихан се занимава с Харун. Искал да купи акциите на Дамир.

Харун отива да говори с Джихан в холдинга, но разбира, че той обядва с Демир. Озан също иска да се присъедини към тази среща. Джихан отказва категорично. Озан настоява и баща му приема да присъства.

Джансу си играе с Аллаз, но все още не може да приеме раздялата си с Емре и постоянно плаче. Дилара вижда колко е разстроена дъщеря ѝ.

Дамир започва да говори. Пита Джихан защо толкова държи на тези акции.

Джансу не иска да се среща с лекарите си и изпада в още по-дълбока депресия.

Преди да финализират сделката, Дамир се обажда на Хазал. Двамата се обясняват в любов пред Митхат. Харун бърза за мястото на срещата. Дамир подписва документите, но мастилото на писалката е свършило и излиза. Дилара се обажда на бившия си съпруг и му казва, че Джансу е изпаднала в криза. Джихан излиза. Дамир се обажда на своите хора да нападнат ресторанта. Харун се появява в залата и вижда лодката с нападателите. Те започват да стрелят. Харун се хвърля да защити Озан. След стрелбата нападателите се оттеглят. Дамир вади пистолет и стреля. Азра стреля и ранява хърватина.

Озан вижда, че Харун е тежко ранен. Вика за помощ. Харун моли сина си да се грижи за всички. Озан се пречупва и му казва татко. Харун губи съзнание в ръцете на сина си.

Джихан отива в имението, за да се погрижи за дъщеря си.

Линейката откарва Йълдъръм, който е леко ранен. Митхат също е прострелян и умира на път за болницата.

Директорът на полицията научава за стрелбата. 

Джихан откарва Джансу в същата болница. Дилара ги придружава, Озан се обажда на Джихан, но той не си вдига телефона, защото лекарите се грижат за Джансу. Озан звъни на Дилара, тя също не си вдига телефона.

Озан е съсипан. От мислите му не излизат препоръките на Харун.

Озан отново звъни на Джихан и му казва за престрелката. Харун е ранен, а Митхат мъртъв. Джихан веднага отива при него в болницата, но младежът е в шок. Казва на баща си какво се е случило. Дамир се среща с Джихан в болницата. Хърватинът казва, че той е бил целта на нападателите.

Психиатрите започват лечение на Джансу с антидепресанти. Лекарят предлага да направят операция. Джансу се събужда след успокоителното и двете с Дилара се прибират в имението...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...