loading...

сряда, 7 юни 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Харун умира на операционната маса (8-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (8-и юни) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джихан се обажда на Дилара. Съобщава ѝ, че е в болницата, защото Харун е прострелян. Дилара изпуска телефона си от новината, която научава. Веднага отива в болницата. Вижда колко е съсипан Озан. Джихан съобщава, че Харун е починал по време на операцията. Дилара се свлича на земята от мъка. Озан е много зле.

Хазал също научава, че Харун и Митхат са мъртви.

Йозкан споделя с Енгин, че са си купили къща. Кериман отива в имението. Брат ѝ я търси, а тя му казва, че мафията е нападнала Озан и има убити в престрелката. Йозкан веднага тръгва за болницата, но първо съобщава всичко на Рахми.

Хазал отива в моргата, за да се прости с Митхат. Началникът на полицията казва на момичето, че Митхат много я обичал.

Рахми и Йозкан успокояват Озан, но младежът не е на себе си. Полицията иска всички да дадат показания в участъка.

Дилара идва в съзнание. Все още не може да приеме смъртта на Харун.

Дамир хвали Азра за точния изстрел, но планът им е успял. Всички са повярвали на историята на хърватина. 

Джансу не може да хване чашата, защото ръката ѝ трепери.

Дилара и Хазал се прибират в имението. Емине съобщава на Кериман, че Харун е починал. Тя отново преиграва. Дилара съобщава на Джансу за смъртта на съпруга си.

Йъдъръм обяснява на директора на полицията, че едва ли Дамир има нещо общо с престрелката.

Хазал е много разстроена заради Митхат. Джихан я успокоява. Момичето се пита защо само на тях се случват лоши работи. Хазал не може да приеме смъртта на близките си.

Асуман научава от медиите, че Харун е убит.

Рахми продължава да твърди, че починалият е лош човек. Озан настоява дядо му да е благодарен на Харун, че е спасил живота му. По телевизията съобщават, че Митхат е бил полицай.

Йълдъръм разказва на Джихан какво се е случило.

Асуман отива да изкаже съболезнованията си на Дилара.

Дамир обяснява на полицията, че той е бил целта. Директорът не му вярва. Казва на Дамир, че е замесен в бизнеса с пране на пари. Хърватинът разказва, че са го притискали да влезе в тъмния бизнес.

Джихан също научава, че Митхат е бил внедрен във фирмата заради полицейско разследване.

Дилара вика Асуман настрани и я пита какво иска и защо се преструва. Асу започва да се обяснява. Дилара ѝ казва, че двете вече не са сестри и я гони от имението.

Джихан недоумява как в холдинга са били внедрени двама полицаи.

Дамир изгаря документите, които Митхат е подготвил за Хазал.

По време на бдението, хърватинът звъни на Хазал и поднася съболезнованията си. Кани момичето на среща и се обяснява в любов. Тя му отказва, но е поласкана от думите му. Дамир споделя с Азра, че иска да разкаже истината за себе си на любимата му. Асистентката пощурява. Смята шефа си за луд.

Хазал също научава, че Митхат е бил полицай. Двете с Джансу са шокирани. Хазал звъни на баща си. Джихан  я успокоява, че тя няма вина, а Митхат е бил добро момче...

Озан отива на погребението на Харун. Рахми не е съгласен.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...