loading...

четвъртък, 1 юни 2017 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Джесур и Сонер убиват Берат, Лейля споделя с Умут, че Саит я държи с...


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всяка делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Налян решава да не допусне развод с Азиз. Прониква в дома на сем. Козан и с насочен срещу Джунейт пистолет, заплашва да си отмъсти. Градинарят Айхан се обажда в полицията. Прави опит да я обезвреди и е прострелян.

Азиз узнава за случилото се и умолява Осман да не съобщава в полицията. В замяна на мълчанието му, той обещава Налян повече да не безпокои никого. Предлага на Налян да подпише документите и разводът им да стане факт.

Назире е отвлечена по нареждане на Джесур.

Осман приема предложението на Азиз да не подава жалба срещу Налян. В суматохата около раняването Айхан изпуска снимка на Едибе. Осман я намира и започва да следи новия градинар.

Джесур се свързва с Кемал и го убеждава, че ако предаде Берат ще върне Назире. Привидно Кемал се съгласява, но с помощта на проследяващо устройство в телефона на Назире успява да открие местонахождението й. В удобен момент обезврежда похитителя и Назире е свободна.

Въпреки че обещава на Кадер да стане неин съпруг, Саит организира бягството си с Лейля. Кадер се досеща, че Лейля ще поиска да се види с Умут и я причаква. Споделя с брат си всички планове на Лейля и Саит.

Налян отказва да подпише документите за развода.

Осман узнава истинското име на неговият градинар - Мустафа. 

След като се уверява, че Назире е в безопасност, Берат признава на Кемал за съюза си с Джесур.

Лейля заблуждава Умут, че е влюбена в Саит.  Умут отказва да повярва и настоява да разбере с какво Саит заплашва съпругата му.

След като установява истинската самоличност на градинаря, Осман го отдалечава от останалите членове на семейството.

Джунейт и Зюхре правят опити да защитят семейната чест.

Джесур и Сонер разкриват местоназначението на Берат и Кемал. В отсъствието на Кемал издебват Берат и го блъскат с колата. Въпреки оказаната медицинска помощ, Берат умира от раните си.

Мустафа с насочен срещу него пистолет признава, че Едибе не е разговаряла с него за Тунч.

Зюхре се съмнява, но Мустафа твърди, че бивш служител на холдинга може да потвърди думите му.

Умут не допуска Лейля да си тръгне, преди да сподели с какво Саит я шантажира.

Комисар Саваш започва да търси доказателства, че Джесур е убил Берат.

Мустафа признава на Тунч, че е негов биологичен баща и настоява Джунейт да открие служителя на холдинга, който знае какво се е случило в нощта на палежа.

Назире изживява смъртта на Берат изключително тежко, но Кемал й оказва подкрепа.

Саваш арестува Сонер и помощникът на Джесур поема цялата вина. Заблуждава полицията, че Джесур дори не е знаел за случилото се с Берат.

Бахар открива дреха на Кемал в дома на Назире.  Това й прави впечатление и започва да се опитва да се свърже със съпруга си.

Умут открива, че сестрата на Лейля е напуснала пансиона в деня на сватбата им. 

За да се спаси от гнева на Кемал, Джесур го заблуждава, че Бахар е признала любовта си към него. След тези думи Кемал престава да отговаря на обажданията на Бахар. 

Лейля споделя с Умут, че Саит заплашва да убие сестра й, ако тя не му се подчини. Умут й обещава да се погрижи за малката Бахар.

Източник: Прости ми/Beni Affet/

1 коментар:

loading...