loading...

четвъртък, 22 юни 2017 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Дженуйт претърпява катастрофа, Кадер убива Саит, Бахар прави опит за самоубийство, а Налян е арестувана


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всяка делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Фериде научава за починалата си дъщеря, докато Джунейт я успокоява, Ферман им съобщава, че знае адреса на семейството отвело Гюнеш от болницата. 

Саит привидно се доверява на Лейля, че са имали любовна нощ и се отправят към сестра й, но по пътя Саит устройва клопка на Умут и го обезврежда. 

Жената, взела от болницата Гюнеш, заглежда одеялото и вижда инициалите на Джунейт и Фериде. Споделя със съпруга си, но той я успокоява. 

Осман забелязва вниманието на Кемал към Инджи. Кемал му признава, че Юсуф е болен и само негов брат или сестра може да го спаси. 

По нареждане на Пирайе, съседка на семейството, взело Гюнеш, поставя в храната на съпрузите сънотворно. След като те заспиват, Пирайе прониква в дома им и отвлича Гюнеш. Джунейт закъснява само няколко минути, но Пирайе успява да се измъкне. В преследването Джунейт претърпява лека катастрофа.

Инджи подслушва разговор между Джесур и Фатих и се уверява, че изследванията й са подправени, за да може тя да се ожени за Фатих. Инджи заминава без знанието на Джесур и Кемал. 

Джунейт е изписан от болницата и двамата с Ферман откриват колата на Пирайе, но не и самата нея.

Умут успява да открие местонахождението на Лейля и Саит. Лейла му съобщава града, в който Саит държи сестра й Бахар. 

Жената, от чийто дом Пирайе открадва Гюнеш, се свързва с Фериде и й разказва за отвличането на детето. Фериде се досеща, че това е план на Налян. Гюнеш се разболява и Пирайе е принудена да я заведе на Лекар, въпреки забраната на Налян. 

Кемал и Джесур откриват Инджи и я убеждават да не напуска Турция.

Азиз узнава, че документите на Пирайе са подправени. Помощникът му Ибрахим го отвежда до дома на Пирайе. Азиз се уверява, че тя е жената на починалия Ерташ. Узнава и за мъртвото й дете. 

В болницата, където е настанена Гюнеш, една от сестрите разпознава Пирайе, която е издирвана от полицията. Подава сигнал в управлението. Джунейт и Фериде се отправят към нея. 

Умут разкрива местонахождението на сестрата на Лейля. Налян успява да предупреди Пирайе и тя напуска болницата заедно с Гюнеш. 

Тунч дава шанс на баща си и това е повод да се сближи с Ейлюл. 

Пирайе е в безизходица и се обажда на мъжа, заплатил болничните разходи. Моли го за още средства, за да замине. Джунейт узнава името му и решава чрез него да издири дъщеря си. 

Умут отвежда малката Бахар в дома на Севги и се отправя към Лейля и Саит. Помощникът на Саит напада Лейля с намерение да я изнасили. Умут влиза в хотелската стая, след него нахлува Кадер. Саит насочва оръжие срещу Умут. Кадер също насочва срещу Саит зареден пистолет. 

Привидно Кемал напуска Бахар, въпреки че не може да я забрави. Хитрият Джесур подозира, че Кемал заблуждава сестра му. Бахар наема апартамент за семейството си и дава адреса на Кемал. Той отива в квартирата на Бахар. Твърди, че вече не я обича. Джесур подслушва разговора им. Заедно със сина си Кемал напуска Бахар. 

Пирайе тръгва към Налян, но преди нея Тунч и Ейлюл я посещават. Налян оставя телефона си включен и така Пирайе узнава, че тя е разкрита. 

Тунч и Ейлюл заблуждават полицаите, че Налян е нападнала Ейлюл. Налян е арестувана. Пирайе моли мъжа, заплатил болничните й разходи, да й помогне. Името му е Махир. Джунейт и Ферман неотлъчно го следят. 

След думите на Кемал, Бахар решава да сложи край на живота си. Джесур се досеща, че Бахар може да извърши самоубийство и започва да я търси. Открива я в сграда на висок етаж, но Кемал на отговаря на обажданията му. Джесур се свързва със семейството на Бахар. 

Джунейт и Ферман се свързват с Махир и се представят за доброжелатели, когато Пирайе се обажда с молба за пари, Джунейт обещава той да й даде поисканата сума. Махир определя среща с Пирайе. 

Юсуф постъпва в болница и само Осман и Кемал са осведомени за заболяването му. Въпреки опита на Джесур да я спре, Бахар скача от сградата. 

Пирайе не отива сама на срещата с Махир, а изпраща мъж, който е до нея още от самото начало за отвличането на Гюнеш. Джунейт обещава на Фериде да го проследи. Напада го и той е арестуван. 

Кадер стреля срещу Саит и го убива.

Източник: Прости ми/Beni Affet/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...