loading...

събота, 3 юни 2017 г.

Пабло Монтеро и Сусана Досамантес напуснаха теленовела


Единият е бил изгонен, а другият си е тръгнал по свое желание от "Полетът на Виктория" (El Vuelo de la Victoria).


Продуцентката на теленовелата Натали Лартильо е решила да смени един от главните си актьори, заради проблеми с поведението. Два месеца след началото на продукцията и няколко дни след официалното започване на записите, Пабло Монтеро е бил изгонен. Според Лартильо актьорът ги е оставил да чакат и не се е явил на сета. 

За щастие, Монтеро едва е започнал да снима участието си и затова напускането му няма да наруши много снимачния процес. Не за първи път той има проблеми в продукциите, в които е играл, заради това, че е недисциплиниран. 

През 2013 Хуан Осорио е бил на път да го изгони от "Моето сърце е твое" именно защото е оставил целия екип да го чака да дойде на записи. Година преди това, Салвадор Мехия го изгони от "Каква красива любов" след серия от закъснения, а през 2008, докато снимаше "Огън в кръвта", е бил задържан и арестуван за два дни заради консумация на наркотици. 

Вече се знае и кой ще го замести. Това е Андрес Паласиос, който тъкмо приключи участието си в "Обичаният" (El Bien Amado), чийто финал е тази неделя, 4 юни. Това е третата му главна роля за Телевиса след "Амазонките" и "Обичаният". 

Паласиос благодари на продуцентката, че е помислила за него. "Благодарен и изненадан, защото ми дойде изневиделица, но в същото време ми харесва, обичам това, което правя. Героят е напълно различен от този в "Обичаният". Всичко се случи толкова бързо и изненадващо".

Паласиос, който започва да снима първите си сцени следващия понеделник, ще се бори с Мане де ла Пара за любовта на Паулина Гото, която изпълнява Виктория, атлетка, мечтаеща да отиде на Олимпиадата.

Друг, който напусна "Полетът на Виктория", е Сусана Досамантес. Тя е имала големи различия с продуцентката и е взела решението да излезне от мелодрамата. Говори се също, че турнето на постановката "Деца на майка си" не й позволява да съчетава двете неща и това й е повлияло да вземе това решение. Все още не се знае кой ще я замени.

От друга страна, Елисабет Алварес разкри каква ще е героинята й. "Играя супер злодейка. Благодаря ти, Натали, отново го правим", написа съпругата на Хорхе Салинас, имайки предвид, че двете работиха и в "Необуздано сърце", където Ели пак беше лошата. 

В "Полетът на Виктория" героинята й ще се казва Магдалена, жена, която манипулира, мами и лъже.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...