loading...

вторник, 20 юни 2017 г.

Тази вечер се завърта пети сезон на "Господарят на небесата"


Тази вечер, 20 юни, Телемундо пуска най-новия сезон на "Господарят на небесата" (El señor de los cielos). 

Супер сериалът, оглавяван от Рафаел Амая, започва в 22ч., но днес, 20 юни, каналът ще излъчи специален двучасов епизод от 20ч., припомняйки всичко най-интересно от четвъртия сезон. В главните роли са още Фернанда Кастийо, Кармен Ауб, Сабрина Сеара и Хорхе Луис Морено. От миналата част продължават Марисела Гонсалес и Ванеса Вийела, а сега се присъединяват и Мариана Сеоане, Емануел Еспарса, Карлос Мата и др.

Завръщането на Аурелио Касияс обещава да е пълно с екшън, драма и любов и ще сложи край на загатките, останали неразрешени в края на четвъртия сезон, а именно ще оживее ли Моника (Фернанда Кастийо) след стрелбата по нея; каква ще е срещата на Аурелио с майка му; ще се ожени ли Аурелио за Емилиана (Ванеса Вийела); ще се върне ли Чема?


След 342 епизода, излъчени в четири сезона, идва новият сезон, в който семейството ще е водещата нишка, а историята започва с войната между Аурелио Касияс и Виктор Касияс, чичо срещу племенник, които ще се изправят един срещу друг заради бизнеса с дрога и заради любовта на Моника Роблес.


По този начин в момента по Телемундо се излъчват само супер сериали, започвайки от 20ч., в който вървят последните епизоди на "Шефът" с Маурисио Ислас (финалът е на 26 юни); от 21ч. продължава с по един епизод "Любимата на Кентавъра", която също е на финалната права; и от 22ч. тръгва господарят на супер сериалите - "Господарят на небесата".2 коментара:

  1. Здравейте! Почитателка съм на латино сериалите и с интерес чета блога ви. :) Искам да задам въпрос - каква е разликата между теленовелите и суперсериалите? Доколкото разбирам, суперсериалите са на наркотематика, но има ли нещо друго?

    ОтговорИзтриване
  2. Да, на наркотематика са, има повече екшън сцени и в повечето случаи действието се развива в няколко сезона.

    ОтговорИзтриване

loading...