loading...

понеделник, 26 юни 2017 г.

Най-щастливите двойки на Турция


Обикновено звездните двойки се славят със скандални взаимоотношения - ту се помиряват, ту се разделят, но в света на шоу бизнеса има и такива двойки, заради които и ние започваме да вярваме в любовта.

Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен:
Ако трябва да избираме най-добрата влюбена двойка в Турция, то без съмнение бихме избрали Бурай Йозчивит и Фахрие Евджен. Те са красиви, талантливи сдържани и влюбени.

Халит Ергенч и Бергюзар Корел:
Тяхната история започна като в приказка и тази приказка все още продължава. Те са талантливи, красиви и земни, и продължават да покоряват сърцата ни с тяхната любов.

Кенан Доулу и Берен Саат:
На всички беше интересно кой може да покори сърцето на тази ангелска красавица и на кого ще се усмихне щастието да спечели сърцето на най-красивата жена в Турция. В края на краищата, никой не смяташе, че късметът ще е на Кенан. Красива и влюбена двойка, която винаги радва очите ни.

Кадир Доулу и Неслихан Атагюл:
Много от нас пропуснаха момента, когато Неслихан стана толкова красива жена. С малка роля в "Листопад", та до главни в "Двете лица на Истанбул" и "Черна обич". Тя покори сърцето на екранния си партньор Кадир Доулу и двамата се превърнаха в любима двойка на милиони по света. Сватбата им се състоя през 2016-а година. 

Мурат Далкълъч и Мерве Болуур:
Единият е поп певец, а Мерве е шикозна красавица в Турция. Те са влюбени и щастлив заедно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...