loading...

вторник, 13 юни 2017 г.

В следващите епизоди на "Италианската булка": Педро блъска Бенито


Прочетете какво ще се случи в епизоди 47-53 (14-и - 22-и юни) на хитовия латино сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.
Заради повреда в спирачките, Педро блъска шофьора, а Фиорела вярва, че го е направил от ревност!

Притеснена от гнева на Педро, Айтана споделя страховете си с Доня Елоиса. Тя не е много доволна, че възрастната жена се е намесила в годежа им. Но господарката на дома е убедена, че накрая двамата ще се оженят.

В това време, Джана помага на Бенито в опитите му да покори сърцето на сестра ѝ и да разкрие чувствата си пред нея. Девойката се чувства добре с него, а това събужда ревността на Гаел.

От друга страна, Фабио пуска няколко хапчета, които могат да предизвикат аборт, в чая на любовницата си. Той е решен да сложи край на проблем с нея.

В университета, Роксана скрива портмонето на една колежа в чантата на Джана. Намерението ѝ да я обвинят в кражба пред преподавателя, но италианката го открива малко след това и го премества.

Следвайки инструкциите на Федерика, Данте уврежда спирачките на колата на Доня Елоиса, за да претърпи фатален инцидент. Плановете им се провалят в последния момент, когато Педро се качва в колата. Воден от ревността, младежът преследва Фиорела и Бенито до града. За нещастие, той губи контрол и претърпява катастрофа.

В процеса по развода, Анибал иска да остане с всичко, което притежава Хулиета и наема частен детектив, за да открие кой е любовникът ѝ.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...