loading...

сряда, 28 юни 2017 г.

"Наследницата" (La heredera) тръгва по Евроком


Евроком продължава да предлага хитови класически теленовели.

От 07-ми юли (петък) телевизията завърта поредицата на TV Azteca със Силвия Наваро и Серхио Басанес - "Наследницата" (La heredera). 

Тя ще замести "Чудото на Хуана" и ще върви всеки делник от 13:30 до 14:30 часа с повторения от 05:00 до 06:00 часа. 

“Наследницата” е историята за срещата и недоразуменията, плачът и смехът, мълчанието породено от илюзията, и мечтите, благодарение на които поетите създават соята неповторима поезия. Любовта и ненавистта, желанието и задължението, стойностите и страхливостта, великодушието и честолюбието, безнаказаността и правосъдието... те са част от всичко, което изгражда вселената на “Наследницата”. Мария Клаудия Мадеро Грималди, една жена, която е получила от живота само любов и която е получила от живота най-голяма власт, която може да се пожелае, а именно властта над най-голямата икономическа групировка в страната. 

Красота, ум, смелост, нежност и сила на характера са качествата, които определят духа на Мария Клаудия Мадеро Грималди. Баща й, Хулиан Мадеро е най-влиятелния предприемач в политическата област на Мексико. Майка й, Габриела Грималди Бланка, намира смисъл на живота си във филантропични занимания. Лауро, по-големият й брат, е въплъщение на честолюбието, алчността и любов към оръжията като начин за постигане на политическа и икономическа власт. Лорена, сестра й, е талантлива, красива, креативна, с развито чувство за вина и пристрастност, които я определят като биполярна. Октавио, най-малкият в семейството, е непокорен и също се включва в борбата за власт. 

Късметът, който е в ръцете на съдбата, повежда Мария Клаудия по неочакван път. Когато баща й е на прага на смъртта, тя се завръща от Маями в Мексико, но произшествие й попречва на пътуването. Насред нещастието, Мария Клаудия се запознава с Антонио Баутиста (бивш войн от армията на САЩ) и тогава те откриват любовта на живота си. 

Хулиан Мадеро оживява и след срещата му със смъртта се сближава със семейството си, както никога преди това. Любовта на Антонио ще се превърне в източник за живот за Мария Клаудия, те просто са създадени един за друг и са готови да се преборят с всичко, което се изправи на пътя им. Но се появява Аранса, която се опитва да обеди Антонио, че не любовта е най-важното в живота и се опитва да го обеди, че има и по-важни неща. 

“Наследницата” е история, която се поражда от дълбоката и истинска любов, любов, която трябва да се справи с препадствията по пътя си, преодолявайки злобата... “Наследницата” – любов, която причинява болка, но пречиства. Любов, която се появява, за да остави следа във времето.

1 коментар:

  1. Браво на телевизия Евроком зная как да зарадват своите фенове на сериала да пускат истински хитове дано така и да направят и да повторят сериалите- Когато бъдеш моя, Право на любов и Невъзможна любов с Анджи Сепеда

    ОтговорИзтриване

loading...