loading...

понеделник, 31 юли 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи наръгва Акаш (01-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (01-и август) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи наръгва Акаш. Вратата се затваря от само себе си. Акаш крещи от болка, опитва се да омилостиви Митхи. За момент духът я напуска, но бързо отново се вселява в тялото ѝ. Акаш не спира да ѝ говори, припомня ѝ майка ѝ, миналото ѝ, всичко, което са постигнали заедно. Митхи го пробожда в китката. 

Дамини и Екадеши са пред вратата и молят да им отворят. Митхи се опитва да се контролира. Акаш слага от кръвта си на челото ѝ. Митхи припада. Вишну се появява и разбира вратата. Митхи вече е добре, чувства се много виновна, като вижда какво е сторила. 

Гуруто на Нандини ѝ казва, че всичките ѝ атаки са отблъснати. Нандини веднага взима такси и тръгва натам. По това време се появява Мукта, вижда натрапницата и решава да я последва. Този път Вишну казва пред всички, че Нандини е направила черна магия. 

Екадеши се чуди къде ли е. Нандини пристига при гуруто, която е решена да завърши задачата си. Дамини моли Акаш да свали Митхи при семейния олтар. Дамини казва, че Митхи е силна само когато Акаш е до нея. Иска отново да изпълнят брачните ритуали. Гуруто на Нандини отново започва атаката си. Духът се вселява в Митхи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...