loading...

понеделник, 3 юли 2017 г.

Утре в "Моята карма": Мукта сменя Рани за Манав, а Екадеши удря Митхи (04-ти юли)


Прочетете какво ще се случи утре (04-ти юли) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Рани върви към Ратна Бай и хората ѝ, а те носят Манав към Мукта и Нани. Мукта получава сина си, а те Рани. Ратна Бай отива до Рани и започва да я дърпа. Мукта се радва на сина си. Тя казва на Нани да се качи в колата. Рани успява да се освободи и тръгва след нея, но Мукта потегля с колата. Рани вика след нея.

Митхи и Акаш отиват в бордея и питат за Рани. Един мъж им казва, че не знае къде е. Те се качват нагоре. Мъжът се обажда на някого. Единият от хората на Ратна Бай отива и хваща Рани. Мукта се връща с колата си, те я виждат. Тя се залива към тях в опит да спаси Рани. Мъжете се отдръпват настрани, Рани се радва, че Мукта се е върнала за нея. Мъжът, който държи Рани, се дръпва настрани с нея  Мукта минава покрай тях и спира малко по нагоре. Тя отваря вратата и вика Рани. Рани ухапва мъжа и тича към колата. Ратна Бай им казва да я спрат. Те тичат след Рани, насочили пистолет. Мукта казва на Рани да побърза. Малко преди Рани да се качи те я хващат. Вратата на колата се затваря. Нани казва на Мукта да тръгва. Мъжете водят Рани при Ратна Бай, Рани я удря по ръцете. Митхи и Акаш продължават да търсят Рани в бордея. Онези отвеждат Рани.

Екадаши казва на Малвика, че са предали Рани. Мукта държи сина си и заедно с останалите от семейството им и му се радват. Митхи и Акаш отиват при нея и виждат Манав. Митхи е много щастлива и отива при нея. Мукта го дава на Митхи и Митхи го държи в ръцете си. Митхи пита Мукта къде е Рани. Мукта не знае как да ѝ каже, че е предала Рани на онези и не е могла да спаси я спаси. Все пак ѝ признава.

Ратна Бай започва да дърпа Рани. Нани се кара на Митхи. Митхи се кара на Мукта, че са предали Рани без да я попитат. Митхи казва, че е дъщеря на Ичха и че има навик спре всяка несправедливост, която се случва. Мукта се извинява на Митхи отново, но Митхи не ѝ прощава. Тя казва, че е била егоист в очите ѝ. Митхи казва, че ще спаси Рани, дори ако трябва да умре. Тя си тръгва с Акаш.

Рани плаче в стаята. Чамели чувства нещо лошо и се събужда . Тя си мисли дали Рани е добре и дали не ѝ се е случило нещо. Акаш се връща вкъщи и гневно извиква майка си. Всеки се втурва на долния етаж. Екадаши се преструва, че е заинтересована за Рани. Той й казва да спре драмата. Екадаши се опитва да хвърли вината върху Мукта и Нани, но Митхи не е в настроение да чуе нейните извинения. Рани е дете. Митхи казва, че всички ще бъдат отговорни, ако нещо се случи с нея утре. Добавя, че малкото момиче дори не знае какво означава съдба. Митхи пита Екадаши, ако Рани беше дъщеря на Акаш, тогава той би направил същото и я пита дали той щеше я остави в публичния дом? Екадаши удря шамар на Митхи. Всички са шокирани.

Екадаши се извинява на Митхи. Митхи говори с Акаш по въпроса как да спасят Рани. Малвика носи на Екадаши вода, за да се успокои. Митхи плаче до прозореца и си мисли за Рани. Акаш, Мукта и Митхи отиват в затвора при Чамели, за да ѝ кажат, че Рани е при Ратна Бай.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...