loading...

вторник, 4 юли 2017 г.

Утре в "Моята карма": Ратна Бай ранява Митхи (05-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и юли) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Чамели вижда, че Митхи плаче и я пита какво се е случило с Рани. Тя се кара на Митхи. Ратна Бай е приготвила децата и им се радва. Акаш отива при полицая и му казва за Рани. Докато една от жените в бордея се занимава с едното дете и му слага гривните на крака, Рани вижда телефона и и го прибира под сарито си. Тя излиза навън и се опитва да се обади на Митхи. Жената я вижда и ѝ се кара. Все пак успява да говори с Митхи. 

Митхи казва на Акаш за разговора си с Рани и жената. В бордея Рани и останалите момичета се учат да танцуват. Ратна Бай говори с Рани. Митхи отива в бордея като учителка по танци. Жената, с която говореше преди това, я посреща. Тя отива и казва на Ратна Бай за учителката по танци, Митхи влиза при тях. Митхи поздравява всички деца. Отива при Рани, но Рани не ѝ обръща внимание. Ратна Бай казва на Рани да поздрави учителката. Рани вижда Митхи и е щастлива. Тя си спомня за разговора си с Ратна Бай. 

Акаш и Мукта се чудят защо Митхи се бави. Митхи започва да учи децата на танци  Рани се кара на Митхи за нещо, после те двете планират бягството. Някой се обажда на Ратна Бай. Акаш се промъква вътре. Той търси Митхи и разпитва за нея. Среща Ратна Бай и я пита дали е виждала Митхи и Рани. Показва снимките им. Ратна Бай си спомня учителката. Акаш се среща с един от хората и той го води в една от стаите, Акаш влиза, а другият затваря вратата от вътре и насочва пистолет срещу него. Митхи говори с Рани, а жената припада. 

Ратна Бай насочва пистолет в главата на Митхи. После насочва и към децата. Митхи застава пред децата. Акаш взема пистолета на мъжа и го насочва към него, после започва да го бие. Ратна Бай се качва в камиона. Акаш намира жената на земята ранена и я пита дали е добре. Тя му казва за Митхи. Акаш отива да говори с Чамели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...