loading...

сряда, 12 юли 2017 г.

Утре в "Моята карма": Акаш се сбива заради Нандини (13-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и юли) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

На Нандини ѝ звънва телефонът и тя говори с някого. Митхи се гласи пред огледалото и си спомня думите на Екадаши. Слага си обеди, червило и грим, както и биндито, което показва, че е омъжена.

В дома на Бундела идва човекът,  с когото Нандини е говорила.  Той обсъжда нещо с Акаш. Нандини започва да се чуди защо той е тук и се страхува. Той пита Акаш коя е тя. Акаш отговаря, че това е Чамели. Преди да си тръгне, мъжът прошепва нещо на Нандини. Тя му удря шамар, Екадаши и Гомти виждат това и са много ядосани. Той ѝ хваща ръката и започва да я дърпа. Акаш вижда това, отива при тях и му хваща ръката. После му се кара и му показва документите. Скъсва ги през него. След това започва да го дърпа и се опитва да го удари, но Нандини го спира. Те се сбиват, от челото на Акаш тече кръв. Акаш говори с Нандини и е много ядосан, Екадаши и Гомти също са ядосани.

Нандини се затваря в стаята си и си спомня моменти с Акаш. Митхи е почиства раната на Акаш. Акаш ѝ казва, че това, което е направил днес, е било, за да защити честта на Нандини. Митхи отговаря, че тя също е жена и не може да понесе някой да проявява неуважение към друга. Акаш ѝ казва, че е по-добре Нандини да си отиде, тъй като всички искат така. Благодарение на нея има пропаст между тях. Meethi отвръща, че Нандини е тук заради Рани. Акаш се ядосва и заявява, че тя трябва да си тръгне все някога, защо този ден да не е днес. Допълва, че Рани трябва да се научи да живее без нея и тя трябва да я приеме като нейна майка.

Митхи не знае какво да отговори, пита го да не мисли, че е щастлива от това решение. Акаш се съгласява с нея и казва, че същото се случва и с него. Той се доближава до нея и се зарича нищо повече да не ги разделя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...