loading...

понеделник, 17 юли 2017 г.

Утре в "Моята карма": Мукта се полива с бензин, за да се самозапали (18-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и юли) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Вишну се прибира и Мукта го пита къде е бил. Казва, че ще отиде да вземе Манав. Вишну дава парите си на Мукта. Мукта взема парите и ги хвърля на земята, Вишну я пита защо ги е хвърлила и се навежда да ги събере. Мукта се разплаква и отива отново до тубата, поливайки се полива с бензин. Вишну я пита какво прави, тя взема запалката и му казва да не се доближава иначе ще се запали. Той ѝ казва да се успокои. Отива до нея и взема запалката, запалката пада на земята. Вишну продължава да се кара на Мукта. После те се прегръщат и той ѝ се извинява. 

Рани е легнала на краката на Митхи и си говорят. Вишну се извинява отново на Мукта и ѝ казва, че е разбрал днес, че животът е по ценен от парите. Той й обещава, че това няма да се повтори повече. Мукта си спомня какво Митхи ѝ е казала по-рано и му отвръща, че не знае какво е щяла да прави без него, както и Манав. Тя го моли да ѝ обещае и се прегръщат.

Вишну получава обаждане, докато Мукта вдига. Обажда се Кханна и му се извинява, тъй като не е могъл да се срещне с него. Той иска да се вземе Вишну на работа в офиса, докато Вишну казва, че той може да започне работа днес. След това Вишну казва на Мукта, че Господ я е чул и Кханна му е предложил работа. 

Рани отива при Нандини и й казва да си сложи синдур. Нандини я пита от къде ѝ е дошла идеята. Рани отговаря, че Митхи си е сложила, за да е здрав баща ѝ. Малвика идва и говори по темата за синдура. Митхи си взема сарита от гардероба. Акаш я вижда и влиза в стаята. Изненадано я прегръща. Тя се стряска. Пита го кое сари да си облече. Той и казва, че е станало объркване със саритата...

Източник: Моята Карма/Uttaran - Официална страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...