loading...

събота, 1 юли 2017 г.

Дулсе Мария напусна Телевиса


Лошата от "Лъжовно сърце" прекара целия си живот във Фабриката за мечти, но реши да смени климата.


Певицата и актриса Дулсе Мария ще се върне скоро на малкия екран. Затова подписа договор с канал "Имахен ТВ", който е пряк конкурент на Телевиса. "Мисля, че мексиканците са жадни за ново съдържание и съм щастлива, че получих възможност от "Имахен" да тръгна след тези нови предложения и да продължавам да се предизвиквам като актриса", каза бившата непокорна.

Тази новина идва малко след като се разбра, че компанията подготвя нов сериал. Той може да бъде протагонизиран от Дулсе, Ектор Суарес Гомис и Виктор Гарсия. 


Актрисата, която в момента е в Испания за концерта си на 8 юли в Мадрид, беше новина тези дни и заради една "нова" песен на RBD. В края на миналата седмица се промъкна в социалните мрежи една песен на групата, вероятно неиздавана дотогава, която съживи за миг надеждите на почитателите за възможно събиране. Въпреки това, не бе така.

"Това бе песен за сбогуването на RBD, която не успя да влезне в албума, тогава я подарих на феновете в социалните мрежи преди доста време, преди около осем години, сега разбирам, че е там, сякаш е на групата. За нещастие, не мога да направя нищо, защото не за първи път правят нещо подобно", каза Дулсе Мария, която посочи, че става дума за нелегално разпространение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...