loading...

четвъртък, 13 юли 2017 г.

Хосе Рон замесен в нов скандал


Мексиканецът е един от любимите актьори на Телевиса, но се отличава с буйния си нрав.


Преди няколко седмици бе новина в медиите не заради една от телновелите си, а защото се скара в социалните мрежи с Кристиан де ла Фуенте за едно дърво, което той сечеше и което се оказа част от "Дива земя", която чилиецът оглавява. След това бе част от улично сбиване, от което си тръгна бягайки. Сега го обвиняват, че е ударил приятелката си Даниела Алварес по вина на алкохола.

Оказва се, че са били на сватбата на Ерика Саба в Сан де Айенде, Рон бил подпийнал и видял приятелката си да танцува с един приятел, при което отишъл при Даниела, нагрубил я и се опитал да я удуши, според думите на списание "ТV Notas". Според един от присъстващите, водещ от Ацтека ги разделил, но при откъсването един от друг, тя, без да иска, го ударила по носа и той почнал да кърви.

Въпросното списание "ТV Notas" не веднъж е писало фалшиви новини, но други медии твърдят, че са интервюирали Даниела и тя е потвърдила, че спорът им е бил, защото Рон бил пиян. Същата вечер тя му казала, че приключват, но на следващия ден, вече по-спокойни, той й казал, че я е ревнувал и поискал прошка, която тя приела.

Дали тази история е вярна или не, може би скоро ще разберем.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...