РЕКЛАМА

вторник, 11 юли 2017 г.

Известните двойки актьори, които се разделиха


Причини за разделите...

Както знаем много звезди ту се сближават, ту се разделят, но въпреки това отношенията им продължават с години.

Джем Йълмаз и Джансу Дере са имали връзка 3,5 години. Тя не е била щастлива още от началото. Двамата ту се разделят, ту се помиряват. За тези пикове в отношенията има две предположения - първото е, че Джансу Дере се е сближила с Кенан Имиризаъолу, с когото си партнираха в "Езел", а второто е, че Джансу е била болезнено ревнива. Джем сам е обявил окончателната им раздяла, казвайки, че този път всичко е приключило.

Исмаил Кендирджи и Пелин Карахан от "Мечтатели" просто се разделиха, но въпреки това се срещат повече от 2,5 години. Според Пелин между двамата искрата се е загубила, но са решили да останат приятели.

Берен Саат и Бюлент Инал бяха считани за идеалната двойка, но и те се разделиха. Имаше слухове, че Бюлент се е разделил с нея заради сцена от сериала "Забраненият плод". Берен заяви, че любовта просто си е отишла.

Къванч Татлъту и Азра Акън се срещаха 3,5 години. Двойката сама заяви, че се разделя, заради това, че не могат да отделят достатъчно време един за друг.

1 коментар:

  1. Да се развеждат Берен и Къванч с половинките си и да се вземат двамата страхотна двойка са ;)

    ОтговорИзтриване

Споделете с нас своето мнение или запитване. Не забравяйте да спазвате добрия тон, за да може комуникацията ни да е пълноценна.