loading...

сряда, 5 юли 2017 г.

Вие пожелахте: Габи Спаник


След като бе призната заради невероятната двойна роля в "Узурпаторката" преди 19г., Габи Спаник се преоткри и сега е истинска бизнесдама.


"Когато хората ме видят, си спомнят "Узурпаторката"", казва красивата Габи Спаник за тази теленовела, която си остава най-повтаряната в цялата история, продадена е в 110 страни, но за нея пътят продължава и сега е посветена на бизнеса, без да остава настрана актьорската си страст.

Учила екология, венецуелката пусна своя линия за красота Габи Спаник с естествени продукти за грижа за кожата и свой парфюм. Написа своя готварска книга "Животът ми сред рецепти", където разкрива кулинарните си тайни и дава инструкции как да приготвим ястия, които е видяла по време на пътуванията си или които си е измислила сама, както и безброй любопитни случки от кариерата й. Скоро пуска и своя линия грим. Обича да пише песни, въпреки че не пее хубаво.

Докато Габи имаше ограничения в света на телевизията заради жалбата й срещу Ацтека, която спечели, тя изненада почитателите си, влизайки в образа на Мис Фишер в постановката "Един Пикасо", където повече от година си партнира с големия актьор Игнасио Лопес Тарсо.

- След двегодишно отъствие прие да се присъединиш към пиесата "Един Пикасо". Какво е изживяването за теб?
Благословия. Откакто продуцентите ми говориха за този проект, ми хареса и да работя с големия Лопес Тарсо, на когото се възхищавам, е прекрасно. Слава Богу, критиките са добри, върви ни добре, щастлива съм.

- Коя е Габи Спаник и коя е "Музата на един Пикасо"?
Тя е жена... трудно е да говориш за себе си, но съм била доста упорита, постоянна, настоятелна в нещата си, в работата си, обичам истината, не харесвам несправедливостите, въпреки че хората виждат в мен една силна жена, която не се оставя, в дъното на душата си съм латиноамериканка, която се бори срещу враждебността. Не се ръководя по това какво ще кажат хората, това не ми храни душата и за мен това е най-важното. Смятам, че съм човек, на когото му харесва да вдъхновява другите, правейки добро, без да гледа на кого. Но Габи Спаник е човешко същество, което страда.

- Какво носи "Музата на един Пикасо" на Габи Спаник?
Идвам от много работливо и скромно семейство, баба и дядо имигранти... от там идва фамилията Спаник. Те са стигнали до Венецуела след Втората световна война, страна която ги е приютила с голяма обич. Баба ми, лека й пръст, винаги говореше за войната и това е една от най-големите катастрофи за човечеството и всеки път щом си спомня думите й, че животът в този момент не струва нищо, защото, днес няма война, но има доста конфликти в света, има завист, фалшиви свидетелства, има го "махни се ти, за да седна аз"... жестоко е... трудно е и мисля, че тези, които обичаме живота, както казва Мис Фишер в пиесата, един любовник, ако не може да критикува, значи е роб. Не може да сме роби на средата си, трябва да сме роби на интуицията си, на вярата си като хора, да правим добро, да не сочим никого. В този свят липсва равенство, толерантност, любов... тогава трябва да създаваме любов, трябва да сме роби на любовта, не на конфликтите.

- Имаш ли тайни?
Жената винаги има тайни, но една от тях трябва да е достойнството. И да вярва в Бог. Има хора, които не се боят от Бог, който ни е дал живот, но да оставим всичко в Божиите ръце, да бъдем щастливи, да се смеем на света, въпреки нещастието. Времето ще се погрижи да сложи всичко в ред.

- Кой се заема да държи Габи Спаник здраво стъпила на земята?
Жените, които не се обичаме толкова, защото смятам, че съм човек и хората ми казват: "ти трябваше да си такава", каква? Както казва пресата, която говори лошо за мен, че съм конфликтна, че идвам късно. Това е чиста лъжа, много лъжи се говорят за мен, но не ме интересува. Аз съм здраво стъпила, има хора, които воюват с мен и аз съм си мълчала; има хора, които искат да отнемат работата на този, който идва пръв и си тръгва последен, но не ме интересува. Всичко лошо остава назад, трябва да посрещаме предстоящото с позитивни мисли и така ще е много по-добре.

- Равновесие? Семейство, работа и личен живот...
Много е важно равновесието. Трябва да осъзнаваш живота си, средата си и да имаш малко коварство, защото тези, които вярваме толкова в другите, сме като наивници за останалите. Понякога е по-добре да си мълчим, трябва да продължим напред и да се радваме на живота. Има много несправедливости, но равновесието е в теб.

- Най-трудният момент, който си спомняш?
Опит за отравяне... на който много хора се подиграха... но сме тук, живи, борещи се, продължаващи напред.

- Колко време мина от отравянето на теб и семейството ти?
Случи се през 2010. Синът ми имаше доста последствия. Габо беше на 2г. тогава и щяха да го оперират, но аз отказах, защото щеше да страда много. Изписаха му едно лекарство за стомаха, което се пие до живот. Преживя го много зле, но сега, слава Богу, е здрав. Молих се много за него.

- Съдейки по снимките в дома ти, виждаме, че си силно вярваща...
Така е, още от малка. Винаги съм била близо до Девата от Гуадалупе, до Бог, до ангелите. Католичка съм откакто съм родена и са ми се случили прекрасни неща.

- Показа, че си силна жена, преминавайки през трудни моменти в живота. Това укрепи ли вярата ти?
Разбира се, благодарение на това, се сближих още повече с Бог. Няма да те лъжа, страдах много, плаках и го питах защо, но никога не съм се откъсвала от Него.

- Относно трудната ситуация във Венецуела, как се чувстваш?
Много ми е мъчно за страната ми, бях със сина си там през декември 2015 и видях доста бедна на храна и лекарства страна, несигурността е ужасна. Хората излизат от домовете си и се молят да се върнат живи. Убиват те за чифт обувки. Животът на венецуелеца не струва нищо. Убили са един мой братовчед, защото нямал нищо. Много силни неща стават там.

- Как прие въздействието на "Узурпаторката", която все още се излъчва по света?
Впечатляващо е, защото това е най-повтаряната теленовела в света. Пътувах в 25 страни благодарение на нея и все още я повтарят в някои. В Бразилия се продава много теленовелата. В Източна Европа я повтарят за девети път. 

- Една тема, за която се говореше много. Оперирала ли си се?
Дано 15-годишно момиче да има моята кожа! Нямам никакви естетически операции. Ако си направя, ще го кажа без проблем. Бих го направила в даден момент, защото предпочитам да съм опъната вместо сбръчкана.

- Би ли се върнала в Телевиса?
С удоволствие, това е домът, където израснах и на който съм безкрайно благодарна. Надявам се скоро да Ви съобщя за нов проект.

- Как намираш време за сина си?
С помощ, имам бавачка и асистентка. Аз го водя и взимам от училище, правим домашните, готвим, прави си свои рецепти, обича да ходим заедно на пазар. Много е щедър.

- Имаш ли половинка?

Не, но претенденти да. Не е нещо, за което мисля. Синът ми и Бог са моят мотор. 

4 коментара:

  1. Стаси може ли да си кажеш мнението за габс

    ОтговорИзтриване
  2. Аз лично смятам, че е голям професионалист, добра актриса, а като човек - че е добра, силна, но е страдала много. Не вярвам, че е измислила това с отравянето. Дано скоро я видим пак в теленовела.

    ОтговорИзтриване

loading...