loading...

петък, 14 юли 2017 г.

Дулсе Мария триумфира в Европа


След Мексико и Бразилия Дулсе Мария посети Испания със световното си турне DM World Tour.


Щастлива и наслаждаваща се на турнето си е Дулсе Мария, която се представи в Мадрид на 08-ми юли. Там певицата зарадва феновете си с близо двучасов концерт, където изпълни песни като "Volvamos", "No se llorar", "Inevitable", "O lo haces tu o lo hago yo", "No pares" и др. Даде интервюта на местните медии и раздаде хиляди автографа.

Залата беше препълнена от "Войници", както казва на галено на почитателите си, които не спряха да припяват и аплодират цяла вечер. В Испания дойдоха фенове на Дулсе не само от цялата страна, но и от доста европейски държави като Хърватия, Украйна, Полша, Словения и Франция. Чрез профила си в Инстаграм бившата непокорна благодари за всичко преживяно на стария континент.

"Благодаря на Бог за живота и че ми позволява да продължавам да се изразявам и да ме поставя на места и в сърца, отворени да чуят и усетят, сред цялата мъка в света, цялото насилие и всичко, което ни разделя, обнадеждена съм да усетя толкова сърца от различни страни да бият за една мечта, за любовта, за музиката, за приятелството, за да бъдат обединени, защото това, което ни обединява, е по-силно от това, което ни разделя", се чете в съобщението на актрисата от "Лъжовно сърце".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...