loading...

четвъртък, 6 юли 2017 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Ашвин е изобличен, а Дамадор е на смъртно легло


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Манав защитава Арчана от нападките на Аджит и Расика. Савита усеща силно липсата на Арчу, но отказва да признае пред останалите. Емоциите й обаче надделяват и тя се обажда на Арчана, за да я попита къде държи хранителните продукти.

Бавна заставя Сатиш да прекрати брака си с Варша. Заплашва го, че ако не се съобрази с изискванията ѝ, ще трябва със съпругата му да напуснат имението. Савита се пречупва и настоява Манав да направи всичко по силите си, за да върне Арчу в дома им. Манав и Арчу страдат, че са разделени. Манав се свързва със своята любима и я моли да му позволи да чува гласа й.

Гириш посещава дома на Манав. Желае в рамките на 2 седмици Манав и Шравани да сключат брак. След като научава за поставените от Бавана условия, в състояние на афект, Варша разговаря с Ашвин. Порицава го, че заради лъжите му не може да наслади на брака си със Сатиш. Споделя, че Бавна ги е прогонила. Урмила е подразнена от наглото поведение на Варша и настоява тя незабавно да напусне дома й. Варша информира Сатиш, че неочаквано Бавна заминала за Делхи. Тя е притеснена, че свекърва й няма да се върне, докато не напусне живота им. Разкрива тревогите си на Сатиш. Мохам чува разговора им. Подкрепя Сатиш, че вярва на съпругата си. Заявява, че той самият също вярва в нейната нравственост.

Дамодар пристига в дома на Арчу в нетрезво състояние. Заявява, че не може да приеме факта, че Арчана и Манав са официално разведени, а само след няколко дни Манав ще се ожени за Шравани. Състоянието му се влошава и той губи съзнание. Обаждат се на лекар. След прегледа докторът съобщава на близките, че дългогодишната консумация на алкохол е оказала неблагоприятно влияние върху здравето на Дамодар.

Винод докладва на Манав за случилото се. Манохар държи Дамодар да остане в дома му, докато изтрезнее. Арчана признава на Манав, че след сватбата му с Шравани й остава единствено възможността да живее със спомените от краткия им съвместен живот.

Рашми кандидатства за работа в службата на Сатиш. Когато вижда автобиографията й, Сатиш я разпитва за Ашвин. Рашми споделя, че е предала приятелката си, за да се домогне до по-висок пост във фирмата. Разказва на Сатиш, че Ашвин се е опитал да се възползва от чистотата и наивността на Варша и е започнал връзка с нея, скривайки факта, че е семеен. Рашми се съгласява да помогне на Сатиш да докаже на Бавна, че Варша е невинна. Опитвайки да не показва чувствата си, Савита се държи грубо с Арчу. Поведението й обижда Арчана. Сулочана я съветва да приеме факта, че с Манав вече не са семейство и да продължи напред.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...