loading...

сряда, 12 юли 2017 г.

Попитаха Неслихан Атагюл за еднаквите им рокли с Фахрие Евджен


Както вече знаем всички сайтове разпространиха новината, че булчинските рокли на Фахрие Евджен и Неслихан Атагюл са били еднакви.

Какво отговори Неслихан, когато журналистите я попитаха за това, след като тя се върна в Истанбул: „Не искам изобщо да говоря на тази тема.“...

Неслихан Атагюл и Кадир Доулу се ожениха на 08-ми юли 2016-а година, а Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит на 29-и юни 2017-а година. 

Според Вас има ли прилика в двете рокли? 

12 коментара:

 1. До някъде са почти еднакви даже и прическите според мен фахрие не трябваше да имитира неслихан страшно много се излага а неслихан не знае как да реагира на ставащото се ... Наистина е много ужасно

  ОтговорИзтриване
 2. За мен не са еднакви! Двете рокли са различни. Като няма какво да се пише и се дъвче едно и също

  ОтговорИзтриване
 3. Prekrasna ste Faxrue Evdjen...namiram razlika v roklite...ima 4 razliki dami i gospoda...az gi razkrix...opitaite i vie.prekrasno teloslojenie az sam jena i mi e trudno da govoria za jena,no se opitvam da dokaja razlikite.ima razlika tova che ostavia na vas da otgatnete.Hei maje ia se zalovete za rabota i namerete razlikite

  ОтговорИзтриване
 4. Много им здраве и на двете, дреме ми на шапката на Фахра за роклята! :p

  ОтговорИзтриване
 5. Не са еднакви! Дори и да бяха- какво от това???

  ОтговорИзтриване
 6. Има прилика и то голяма ,почти еднакви са . Как може такова нещо от страна на ФАХРИЕ . ИЗЛАГА СЕ МНОГО !

  ОтговорИзтриване
 7. Напълно еднакви са дори прическата, в букетчето също има прилика да неговорим за начина по който произнесе заветното ДА.Всичко беше в стил А-ЛА Неслихан.И няма нужда да търсим 4-те разлики на фона на 400-те прилики. Голама излагация за артист с такова "високо ренюме".Остава ние сами да си отговорим ЗАЩО.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. НЕПОДГОТВЕН СИ И КОМЕНТИРАШ БЕЗ ДА ИМАШ ПРЕДСТАВА ЗА ГОЛЕМИТЕ ТУРСКИ -МЛАДИ ЗВЕЗДИ!

   Изтриване
 8. ИЗОБЩО НЯМАТ ОБЩО, КАТО МАТЕРИЯ ДА НО И ДВЕТЕ ИМАТ РАЗЛИЧНА КРАСОТА!

  ОтговорИзтриване
 9. Разликата е само това, че Фахрие е със седем години по-възрастна от Неслихан и ако има гените на майка си е склонна към напълняване. Като гледам сестрите й тя трябва вечно да е на диети.

  ОтговорИзтриване
 10. Смятам, че има прилика между роклите, но не мисля, че Фахрие нарочно е избрала почти същия модел. Ясно може да се видят разликите в презрамките, деколтето и декорацията по роклите. А и, в крайна сметка, въпросният модел е много актуален за момента.

  ОтговорИзтриване
 11. Смятам, че има прилика между роклите, но не мисля, че Фахрие нарочно е избрала почти същия модел. Ясно може да се видят разликите в презрамките, деколтето и декорацията по роклите. А и, в крайна сметка, въпросният модел е много актуален за момента.

  ОтговорИзтриване

loading...