loading...

петък, 14 юли 2017 г.

"Скъпи наследници" тръгва в праймтайма на bTV тази есен


След година колосален труд, включващ издигането на цяло село сред декорите на „Ню Бояна“ в подножието на Витоша, bTV ще даде зелена светлина на „Скъпите наследници“.

Сюжетът е базиран на сблъсъка между две многолюдни фамилии с коренно различни ценности, а клапата на комедията вече щракна в Аржентина, Испания и Турция. До този март бяха заснети 80 от предвидените 150 епизода, като те ще бъдат излъчвани всеки делник в прайм тайм от есента.

Едно от семействата е оглавявано от тандема Койна Русева/Веселин Калановски, чиито дом е строен от лещенски майстори. Тя описва героинята си като „смачкана женица и вегетарианка“, а той своя персонаж – като „мръсен, гаден и подъл“.

Историята на сериала прелива от екстремни спортове като планинско колоездене, сърф и сноуборд. Основното каре, което ще тества хъса си на този фронт, са героите на Орлин Павлов, Дарин Ангелов и Любомир Ковачев.

Сред ключовите персонажи в „Скъпите наследници” е и прасе, носещо поетичното име Цоцко. Мерника му вдигат ловджиите Георги Каудирн и Валентин Танев. „Режисьорът събира остатъците от кетъринга всеки ден и гощава с тях прасето, така че то се развива доста добре. Неговата роля е единствената драматична, защото ще играе жертвата.”, споделят за „Монитор” с усмивка близки до продукцията.

Като гост звезди ще видим лошото ченге в журито на MasterChef Виктор Ангелов и шампионката по сноуборд Саня Жекова. Към каста се присъединиха и турски актьори.

Инфо: Агенция Монитор

5 коментара:

 1. Май турските сериали наистина ще бъдат махнати от прайм тайма, което ще е най-голямата глупост на bTV и краят им. Ще съжалят, че са взели такова генерално решение, след като 10 години продукциите на съседите им направиха купища пари...

  ОтговорИзтриване
 2. Дай боже да ги махнат. От кога го чакам!!!! Може да се сдобият с публика с малко по-високо IQ от досегашната.
  Бабите, домакините и останалите почитатели на турските бози да си гледат безкрайните повторения.
  Не съм гледала Босфор ТВ от 10 години. Би било твърде хубаво, за да е истина, затова докато не видя, дори не смея да се надявам.

  ОтговорИзтриване
 3. така си е най накрая малко да намалят турските филми то какво беше ние да не сме в Турция .само техни продукции и Индийски .случайно няма други филми от други държави .най накрая БТВ да се сети, че само турски продукции ще загубят много повече рейтинг и пари .те се сетиха и се взеха в ръце с този филм .дай боже да е истина и аз така до като не вида не вярвам. да не вземат и да се отметнат в последният момент .

  ОтговорИзтриване
 4. Говорите, пардон – пишете, колкото да не заспите! Що не изчетете коментарите за българските, турските и другите по националност сериали, за да видите кое е най-желано? Разбира се, че телевизиите ще пускат онова, което им носи най-много приходи, а не им навлича разходи. С подобни евтини експерименти, като се опитват да налагат наше ''кино'', няма да им се получи обаче. Във Фейсбук най-обсъждани са продукциите на съседите от Босфора, един ''Откраднат живот'' сигурно е в последните места на ТОП 100 и по гледания, и по харесвания на профила, и по споделяния на снимки, видеа, информация. Което не става, не става... Точка!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Турските ги гледат единствено помаци,български турци и цигани,който правят точно 1,2млн. колкото е аудиторията на Босфорските лайна.

   Изтриване

loading...