loading...

понеделник, 10 юли 2017 г.

"Полетът на Виктория" (El Vuelo de la Victoria) - история, снимки и трейлър


От този понеделник, 10 юли, Мексико ще стане свидетел на "Полетът на Виктория" (El Vuelo de la Victoria).

Главната героинята не се стреми да намери истинската любов, а да сбъдне мечтата си да стане атлетка. Историята започва 22 години назад, когато Сесилия (Наталия Гереро), единствената дъщеря от брак от висшето общество, забременява от работник в дома й. Баща й я задължава да се отърве от детето и така тя изоставя малката пред вратите на едно имение, мислейки, че дъщеря й ще има по-добро бъдеще.

Въпреки това, не собствениците на ранчото намират Виктория (Паулина Гото), а Ченча (Вероника с К), служителката. Тя я кръщава Виктория и я отглежда като свое дете. От ранна възраст Виктория е наясно, че призванието й е да бъде атлетка, затова животът й протича между пистите и икономически лишения, но любов не й липсва, включително тази на Андрес (Мане де ла Пара), малкия син на семейство Сантибаньес, собственици на имението, където изоставят Виктория.

Виктория започва горчив етап от живота си, тъй като я затварят несправедливо от малка, първо, в изправителен дом за малолетни, после в затвора, и в двата случая по вина на Глория (Сусана Досамантес), майката на Андрес. През тези години единствената мотивация за Виктория е да слуша всяка вечер радиопрограмата на Раул де ла Пеня (Андрес Паласиос), който все намира най-вдъхновяващите думи и най-добрите съвети.

Единствената цел на Андрес е да освободи Виктория и за целта следва Право и става адвокат. След като я освобождава му остава още една цел - да спечели любовта на девойката. Виктория се оставя на чувствата си и се омъжва за Андрес, но скоро осъзнава, че отново е в капан, тъй като Глория й прави живота невъзможен. Вики следва сърцето си и отива в Мексико Сити в преследване на мечтата си - да стане професионален атлет.

В столицата среща Раул, на когото отдавна се възщихава, слушайки го в затвора. Освен водещ, Раул е лекар в Олимпийския комитет и именно там Виктория започва работа в търсене на най-голямото си желание. Раул се влюбва от пръв поглед във Виктория, иска да се грижи за нея и да я защитава, както и Елса, дъщеря му, която всъщност е негова племенничка, но той я обича сякаш й е баща. 

Андрес разбира твърде късно, че Виктория не е жена, която да държи затворена в имение, тъй като доста години вече е била лишена от свобода. Виктория се развежда с Андрес и има шанс да устрои живота си с Раул, който я окуражава да следва мечтите си. Виктория посвещава цялата си душа да стане атлетка и накрая стига до Олимпиадата, където постига най-високо отличие за страната си. Сърцето й е объркано, тъй катот трябва да избере дали да се върне при Андрес, или да е щастлива с Раул.

Както помните, Пабло Монтеро влезе първоначално в ролята на Раул, но заради недисциплинираността си бе освободен от продуцентката Натали Лартильо и на негово място дойде Андрес Паласос. Освен споменатите по-горе актьори, участват още Елисабет Алварес, Хуан Пабло Хил, Хорхе Поса, Рене Стриклер, Хорхе Аравена, Таня Лисардо, Исадора Гонсалес, Рафаел Амадор, Ана Лорена Елордуй. 

Габи Меядо ("Необуздано сърце" и "Непростимо") също е част от състава. След тригодишно отсъствие тя се завръща като лоша. "Ще правя каквото искам, на когото искам", споделя Габи. Злините няма да ги прави сама. Ще разчита на помощта на Магдалена (Елисабет Алварес). Двете заедно ще правят живота невъзможен на Виктория.

Хуан Пабло Хил (Не ме оставяй) влиза в образа на благороден адвокат.

Музикалните теми в теленовелата са поверени на Мане де ла Пара и Паулина Гото, докато заглавната песен ще се изпълнява от италианеца Патрицио Буане и носи заглавието "Влюбих се". Продължителността на историята ще е от дългите, планирани са към 72 епизода."Ако целта ти е любовта, не тичай - лети"

Трейлър:


4 коментара:

 1. Елисабет Алварес каква роля ще играе? А и тези 200 епизода са прекалено много, какво толкова ще дават... нали вече щяха да правят по-кратки теленовели или само няколко ще ги правят под 100 епизода? И знаете ли дали ще продължават ли да правят такива теленовели в интервал 60-90 епизода? Благодаря предварително.

  ОтговорИзтриване
 2. Елисабет Алварес ще бъде лоша. Ще продължат да се правят кратки теленовели. Продуцентката на тази не е съгласна с новите правила на компанията и държи да бъдат доста сериите.

  ОтговорИзтриване
 3. именно някой продуцентите явно ще се съгласят на новите правила а други не .явно на тази новела продуцента няма да е съгласен .аз се радвам да е дълга .нали трябва да се покаже пътя на главната героиня .не може толкова на бързо да я покажат как достига до професионалния спорт и плюс това тя трябва да стигне и до олимпиадата . и затова трябва да бъде дълъг защото не може толкова на бързо да го ступат .и ако бъде стабилен рейтинга тогава какво пречи да си изпълнят предвидените 200 епизода .

  ОтговорИзтриване
 4. Сега има нова информация, че ще бъдат 72 епизода, но винаги могат да се удължат, ако има успех продукцията.

  ОтговорИзтриване

loading...