loading...

понеделник, 31 юли 2017 г.

Обичай силно в "Дива земя" (En tierra salvaje) - новият мексикански сериал


От днес, 31 юли, започва дългоочакваната история "Дива земя" (En tierra salvaje), събрала големи имена в състава.


Това е историята на трима братя, влюбени в една и съща жена... и една жена, осъдена да реши кого обича.Исабел Монталбан (Клаудия Алварес), момиче от столицата, отива на село, където живеят родителите и двамата братя на Анибал Отеро (Диего Оливера), съпруга й. Там, в семейната къща и в клиниката, която управляват, Исабел ще получи нужното лечение, за да се възстанови от астматичното си заболяване. Никой не подозира, че присъствието на младата дама в къщата ще промени съдбата на цялото семейство... завинаги.

Серхио (Орасио Панчери) и Даниел (Кристиан де ла Фуенте) Отеро не могат да избегнат да не се влюбят в Исабел. И двамата знаят, че трябва да се откажат от чувствата си за тяхно добро, за това на брат им и семейството им. Но е невъзможно да прикрият любовта в очите и сега... не могат да спрат да я гледат. Понякога сърцето не слуша разума.


Тук човешките закони не командват... в тези диви земи действат законите на сърцето.

Продуцентът Салвадор Мехия заяви, че този сериен филм е доста различен от теленовелите в разказването, начина, който изглежда, темите. Изтъква, че има история, която никога досега не е засягана в мексиканската телевизия като това, че трима братя се влюбват в една жена. Въпреки това, "не е толкова кръвосмесително, както мислихме. Просто всеки един от етапите ще се дадат". Чава допълни, че в историята на младите протагонисти, Емануел Паломарес (Лисандро от "Лъжовно сърце"), Нереа Камачо и Джоната Кури, има послание.

Клаудия Алварес коментира, че "и тримата братя ме искат". Уточни, че макар и тримата да са добри, ще се вгледа в ценностите и в този, който я иска за цял живот. Алварес обясни, че в един сериен филм, за разлика от теленовелата, освен че е по-кратък, "се използва различен език, по-разговорен".

Кристиан де ла Фуенте (средният брат) ще се покаже в оскъдни дрехи, защото в сцените, в които трябваше да работи, е било адска жега. А за любовните сцени е напълно обяснимо. Кристиан увери, че никога не е имало съревнование между него, Орасио Панчери и Диего Оливера. И тримата са знаели от самото начало, че главната роля е споделена.

Нещо повече... тримата станаха много добри приятели, излизат заедно, запознаха съпругите си които също си допаднаха помежду си, дори тримата актьори ходиха заедно на почивка.


Диего Оливера (най-големият брат) играе мъж, който "не обича да губи" и "не умее да бъде влюбен", въпреки това, се влюбва в Исабел, но не умее да й го покаже. 

Диего Оливера каза, че е говорил с Хосе Рон и е изгладил недоразумението, за което писахме преди, относно сеченето на дърво по време на записите на теленовелата. "Стори ми се, че щом започваме проекта и сме от една и съща компания, е въпрос на добро възпитание да критикуваш лично и да поздравяваш публично", каза Оливера за случилото се между Де ла Фуенте и Рон.

Орасио Панчери (най-малкият брат) сподели, че за него е било предизвикателство да играе пак лекар след "Път към съдбата" и хубавото е било да съумее да ги направи по различен начин.

От своя страна, Даниела Ромо, която е щастлива, че е част от тази продукция, коментира, че Салвадор Мехия е включил песни от новия й албум "Гласът на сърцето" в теленовелата, тъй като "имам доста особена история. Любовните истории в теленовелата са много, но родителите са си родители". Ромо обясни за героинята си Ампаро, че "ще защитава брака си до зъби". Тя смята, че жените все още са по-манипулативни от мъжете.

Младата протагонистка Нереа Камачо коментира, че героинята й Алехандра е племенница на семейство Отеро, останала е сираче и навършвайки 18г, се връща от Испания, където е учила, в Мексико. Леля й Ампаро (Даниела Ромо) смятала да я омъжи за сина на общинския съветник (Джонатан Кури), но "едно конярче й пресича пътя, това е Уриел (Емануел Паломарес)".

Нереа добавя, че "откакто се запознават, имат невероятна химия и се влюбват лудо", затова ще изживее сложна ситуация, защото "няма да знае какво да прави". Докато Паломарес твърди, че Уриел е живял в САЩ и е депортиран. Идва в селото, за да работи в дъскорезницата и като коняр на семейство Отеро. Смята, че като няма пари, лелята на Алехандра ще попречи на връзката им.

В тази мелодрама ще има съспенс, нещо нетипично за теленовелите, засягат се реални и модерни теми като насилието, дрогата, миграцията и депортирането. "Чава залага много на това", уверява Нереа Камачо. Тя допълни, че едно от най-хубавото на това да е в Мексико, е, че може да работи с Даниела Ромо, която е нейна леля в историята.

Участват още Сесар Евора, Нинел Конде, Химена Кордоба, Лисандро, Марта Хулия, Салвадор Пинеда, Майк Биаджо и др.


Записите вече приключиха, тъй като историята ще е от кратките - 72 епизода. Заглавната песен се казва "Ще бъда с теб" (Estaré Contigo) в изпълнение на Марко Антонио Солис.

Трейлър:Снимки от записите:
 


Официален постер:

1 коментар:

  1. Емануел Паломарес изигра Лисандро, а не Кристиан в "Лъжовно сърце"

    ОтговорИзтриване

loading...