loading...

неделя, 6 август 2017 г.

Утре в "Моята карма": Нандини убива човек заради Акаш, влиза в затвора (07-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и август) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Нандини признава всичките си грехове пред боговете. Акаш ѝ казва, че дори Рани няма да ѝ прости. Екадеши я нарича вещица и ѝ казва, че е най-големият враг на собственото си дете. Нандини моли да види дъщеря си за последен път. Митхи се съгласява. Рани обаче не иска да я вижда. Митхи вкарва Нандини в стаята при детето. Напомня ѝ кой се е грижил през всичкото това време за нея, казва ѝ, че Нандини е разбрала грешките си и вече са приятелки. Нандини ѝ обещава, че повече няма да я види, и няма да спира да се моли за семейството им. Рани ѝ прощава.

Кана разбира, че гуруто е мъртва. В болницата среща Акаш. Кана го заплашва, че ще съсипе семейството му, ако му се случи нещо заради флашката. Нандини слуша разговора. Решена е да спре Кана. Той я заплашва, че ще убие Акаш пред собствените ѝ очи. Опитва се да я привлече на своя страна. Предлага ѝ да стане господарка на дома му. Нандини му се изплюва в лицето. Кана вдига ръка да я зашлеви, но Акаш се появява точно навреме. Праща Нандини вътре и удря Кана. Кана пада и Акаш се обръща, за да се прибере. В този момент Кана вади пистолета. Нандини го вижда. Започва да го удря с камък в главата. Акаш ѝ крещи да спре, но вече е късно, Кана е мъртъв.

Митхи излиза да види какво става. Полицията също вече е на мястото. Акаш им обяснява какво точно се е случило. Нандини е доволна, че е изпълнила обещанието си към Рани. Защитила е семейството. Слагат ѝ белезници и я отвеждат. Акаш тръгва след патрулката. Обяснява на инспектора, че Нандини е искала да го защити.

По-късно изписват Рани от болницата. На следващия ден детето вече е на училище. Екадеши ѝ подарява мобилен телефон. Нандини среща малката дъщеря на Кана. Оказва се, че искат да я пратят в приют, понеже няма кой да я гледа, а чак когато стане на 18 ще може да използва наследството на баща си.

Митхи отива на свиждане и Нандини и разказва за ситуацията, моли я да осинови детето - Таманна. Митхи си припомня детството си, как е израснала без баща и майка. По-късно Акаш и Митхи се срещат. Той ѝ казва, че е наел Вишну на работа. Митхи му отвръща, че имат малко по-важен разговор. Показва му седящата в колата Таманна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...