loading...

неделя, 6 август 2017 г.

Утре в "Италианската булка": Връзката между Джана и Гаел може да бъде разкрита (07-и август)


Прочетете какво ще се случи в епизод 85 (07-и август) на хитовия латино сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Серхио се заема със задачата да информира Фиорела, че сестра ѝ е имала криза и е приета в болница.

Федерика открива документите за измамата, жертва на която е станал баща ѝ. Тя обвинява Педро, че е съучастник в това.

Педро се скарва с Айтана, защото независимо дали на нея ѝ харесва, или не, той посещава Джана в болницата. Освен това, съобщава на Бенито кога може да влезе.

Виторио Драгоне се притеснява от коментар на Гаел за новото лечение, на което може да се подложи Джана. Той е сигурен, че Джана трябва да продължи с предишното лечение и да се върне в ранчо Анхелес.

Освалдо иска да отстрани от пътя си братовчед си Педро и да го покаже в лоша светлина пред баба им Елоиса. За целта смята да се съюзи с Фабио.

Роксана пристига в болницата, за да провери как може да се види с Джана. Вместо това, тя се среща с Гаел, който е на мнение, че тя няма какво да прави там. Тя му отговаря, че няма и идея какво е направила за Джана на празненството.

Роксана не си държи устата затворена и разкрива пред баба си, че Гаел има романтична връзка с Джана. Тя остава шокирана от тази новина.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...