loading...

вторник, 8 август 2017 г.

Утре в "Италианската булка": Бенито поднася една хубава изненада на Роксана (09-и август)


Прочетете какво ще се случи в епизод 87 (09-и август) на хитовия латино сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Бащата на Айтана провежда телефонен разговор, в който споменава, че компанията Анхелес ще пусне на пазара малко акции. Той смята да остане с всички, благодарение на дъщеря си.

Федерика е много притеснена и не може да повярва, че Педро е купил цялото медицинско оборудване, от което се нуждае Джана. Данте я успокоява, че в ранчото не може да се внесе или изнесе нещо без неговото позволение. Федерика му се подиграва и отбелязва, че не е толкова кадърен като преди.

Бенито прави изненада на Роксана – изпълва стаята ѝ с балони и червени рози. Тя не може да повярва на очите си. Тя го целува нежно.

Елоиса моли внука си Педро да престане да се меси в живота на италианките. Той я уверява, че ако Фиорела и Джана не се върнат в ранчото, той ще сложи край на годежа си с Айтана.

Федерика посещава Виторио и му споменава, че е чула Фиорела да казва, че смята да отмени сватбата си с него и да защити отношенията си с Педро.

Освалдо умолява брат си Гаел да сложи край на отношенията си с Джана.

Педро уверява Фиорела, че най-важното за него е те да си починат.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...